Українська Манітоба
-
Моя особиста думка, от ті всі тести ЗНО і інші то все тільки шкодить освіті. Ви до Школи, коледжу або ВНЗ ідете за дипломом чи за знаннями? Я вважаю шо тести повинні бути тільки для того шоб викладач міг зрозуміти на шо треба робити нахил. А доступ до ВНЗ повинні мати усі без винятку. А вже на підприємстві чи в закладі сами повини проводити свої тести, шоб розуміти и підходить їм особа для виконання своїх обов'язків чи ні. Бо 90% знань на праці не потрібні. Я закінчив з червоним дипломом- і в мене його спитали тільки 1 раз і то коли становится на облік як безробітний. За 20 років я постійно, з кожної роботи, навчався по новій.
-
Все, що я хотів донести. Що люди, які не готуються рік до ЗНО і не залишають кілька тисяч доларів в кишенях викладачів за підготовку - не складуть ЗНО на хороший бал, що з іншої сторони ніби натякає, що шкільна освіта лайно, хоча це не так. Тому й написав, що ЗНО - це треш. Закриваємо дискусію. Всім гарного дня 🎉
-
Все залежить від вас, дитини і цілей. Я малого одразу готувала в математичну школу, тобто за рік до вступу ми вже активно готувались. Після вступу, я записала його на фіз-мат. курси в Києві. Вчитель кожен тиждень приїжджав з Харкова (вчитель в інституті). Анг в школі був дуже чудовий, але я додала +2 рази на тиждень репетитора. З першого року школи ми знали на які факультети в КПІ дитина буде вступати. На цих факультетах з 3 року навчання фірми розбирають дітей по роботах+другий диплом із США. Зараз життя різко змінилось у нас всіх, але такий вклад допоміг моїй дитині тут перескочити через +1клас без втрати розуміння, ну і на повноцінне навчання англійською+фіз-мат уроки далі.
-
Питання до застарілої програми ВНЗ. В 2009 році ми в КПІ вчилися на обладнанні 1930-х років, а саме - каскадний генератор високої напруги родом з Німеччини. Інше обладнання кафедри було новіше - 70-80х років. Обладнання сусідньої кафедри Теоретичної Електротехніки таке саме.
-
Підкажіть будьласка,яку сметану можна купити щоб склад був типу нашого ДСТУ,бо все що знаходжу тут з купою хіміею.
-
А в якому магазів продається?
-
Підкажіть ті ,хто недавно летів з України через Торонто, чи там ще працює червоний хрест в аеропорту?