Українська Манітоба
-
Дія в Канаді. Маємо перший кейс. Команда Мінцифри активно працює над міжнародними партнерствами. Одна з останніх домовленостей — з канадською провінцією Манітоба. Відтепер там можна отримати місцеве водійське посвідчення, просто надавши водійське в Дії. Далі — більше! Ведемо переговори з установами та організаціями з понад 14 країн. Щоб українці могли отримувати послуги з цифровими документами у Дії, де б вони не перебували. Майбутнє за цифровізацією. Робимо Україну трендсетером у цьому процесі.
-
Ще я б зробила так: надіслала б в whirlpool імейл з receipt-ом замовлення, а також з скоіншотом вашого онлайн банкінгу, де видно ТРИ списання коштів. І писала б, що вимагаю розібратися та повернути кошти бо з банком ви вде поспілкувались, і банк каже, що це магазин зробив три транзакції. Це неправда, що «тут всім пофіг» і «жалуватися немає сенсу». Вам тіільки треба пробитися до когось вище, ніж оператор кол центру підтримки. Імейл зі скрінами повинен це зробити.
-
А, український банк. Ну там теж така функція є. І ще відстежте по виписці баланс за останній час, прям сядьте і порахуйте ручками чи усе збігається, бо іноді розблокування коштів відбувається без якоїсь позначки у виписці, а просто баланс збільшується сам по собі
-
Подивіться уважно на знак перед сумою, може то було повернення?
-
Мабуть вам правильно пояснили в іншому чаті, чому списання декілька разів. Оператор магазину не зрозуміє вас, тому що в канадському банку у вас висів би якийсь authorized статус замість "списано" у приваті. Скоріш за все ваші гроші повинні поступово повернутись, один платіж за одним. І не факт що через 11 днів, мені повернення бувало і 20 днів йшло. Не знаю з чим це зв'язано, може через те що інтернаціональні платежі, тому повернення триває так довго.
-
Це в підтримці сказали чи просто в чеку? Українські банки не пишуть такі статуси, наскільки я знаю. Тільки списують.
-
Ви у підтримку привата писали? Уточніть у них, що саме це за платежі, в якому статусі (блок тимчасовий чи ще щось).