Українська Манітоба
-
я б все ж не ризикував, коли почалось повн. вторгнення якийсь час пропускали з техпаспортом, пізніше почали просити довіреність (Сорс: моя дружина проїжджала кордон в квітні 2023 - була свідком як жінку завернули назад з словами що тепер необхідна довіреність, не знаю чи це всюди чи це була самодіяльність прикордонників на конкретному пункті)
-
При умові наявного тех паспорту у людини на руках. Тоді не потрібно робити належного користувача, якщо ТП на руках - виїжджаєте без питань. А якщо немає ТП, то на пропускному пункті тоді мають визнавати «належного користувача» в Дії. А за таке не було поки інформації ніде🤔
-
Можна тоді вже і погуглити: web22.gov.mb.ca/ManitobaAddressChange/index.html
-
посилання не дійсне
-
Доброго дня, чи може хтось будь-ласка поділитись номером телефону на який потрібно зателефонувати шоб замінити адресу в хелс карті?
-
Народ, підскажіть плз. Якщо я правильно зрозумів, програма Куает на разі закрита. В доньки термін дії закордонного паспорту спливає весною 2024, відповідно, як і дозвіл на перебування в Канаді по Куает (до кінця дії паспорту). Чи можливо продовжити термін її перебування в Канаді до 3 років, якщо вона отримає новий закордонний паспорт? Хтось вже подавав таку аплікацію? Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Привіт, хто шукає кімнату в двух кімнатній квартирі вода тепло включена ви платите тільки за інтернет і світло, також паркінг якщо потрібен, плюс ліжко з матрасом та подушками в подарунок(коштує понад 300$) все нове неділю назад купував, спала на ньому не куряща та не пюща особа😁 в другій кімнаті проживає Українець 30-35 років теж не палить і не бухає😁, доступно з 25 числа цього місяця, адреса 53 Carlton St, Winnipeg, MB R3C 1N7. Так даунтаун але все цивільно, ціна 664 по договору оренди але це без світла, паркінгу та інтернету☝️здається в звʼязку виїзду з Канади🙃
-
Так, головне — встигнути одержати новий паспорт чи подовжити старий, бо це теж той ще квест. Подавала сину документи на новий паспорт у Торонто на початку червня; паспорт виготовлений наприкінці липня — а до Канади й досі не доїхав 😅 читала, що люди з березня свої паспорти чекають 🤔
-
Теж варіант
-
Коротше, якщо хочете як у фільмах отримувати цукерки, робите або купляєте собі костюм, де не можна побачити ваше лице, а значить, і вік (наприклад, костюм привида), і йдіть у район з приватними будинками (де побачили прикраси до свята). Якщо у той вечір бачите огоньки на ганку, значить можна стукати, там на вас чекають. Там будуть ходити багато дітей, ви побачите. Можна спеціально обрати красивий затишний район зазделегідь Беріть з собою ведерко-гарбуз, чи пакет помаранчевий для цукерок
-
Підкажіть плз україномовного інструктора з водіння