Українська Манітоба
-
Це круто, канєшна, що у України є взагалі історія на «сотні років», на яку можна озирнутись. А тут трохи немає такої історії, якось не склалося 😂 Тим не менш, я загуглила «найстаріший будинок Вінні» в зʼясувала, що його було побудовано в 1851р. Це 172 роки тому. Не «сотнями», звичайно (що саме б це не означало), але теж непогано імхо 😂 Будинок досі стоїть, це Seven Oaks House Museum тепер
-
Тут теж.
-
Statistically speaking, most Canadians live no more than 2 hours away from the US border. Можливо climate change will correct this.
-
Тут новий світ :)
-
Є можливість Part Time роботи на позиції Banquet Server. Буде чудовим доповнення до основної роботи, оскільки графік і кількість змін дуже гнучкі - є як пізні вечірні, так і денні та ранкові зміни. Оплата: базова ставка + % від Tips. Локація - в районі аеропорту. У апліканта має бути розмовна англійська + бажано відповідний досвід роботи. Бажаючі - пишіть мені в приват та надсилайте ваше резюме.
-
#робота Доброго дня Шукають на роботу різноробочого на part-time (орієнтовно 20 год/тиждень). Фізично підготовлений чоловік. Працювати треба в проміжку пн-пт за необхідністю. Оплата 16$/год. Все офіційно. М. Вінніпег. За всіма питаннями писати @Lehi4Er
-
Привіт Можливо хтось хоче придбати постільну білизну "Queen" ( білу, нову )з України пишіть в приват
-
Мені дуже подобається mountain warehouse, це в outlet mall. Якраз сьогодні там була. Багато одягу на знижках, осінній і зимовий також. Я всю зиму в їх куртці за 170 дол проходила (без авто) і ніколи не було холодно. Там і дитячі є