Українська Манітоба
-
Відкоректую себе. Студентські кредити не підлягають банкротству в США. В Канаді можна списати студентський кредит, якщо оголосити банкротство не менш, ніж через сім років після того, як був студентом A discharge from bankruptcy releases you from your obligation to repay your student loans if you filed for bankruptcy at least seven years after the date you ceased to be a part or full-time student. ised-isde.canada.ca/site/office-superintendent-bankruptcy/en/you-owe-money/you-owe-money-student-loans-and-bankruptcy
-
Якщо ви працюєте в корпоративному офісі макдональдс - багато знаю таких дітей - у вас теж забезпечене майбутнє
-
Анна, це в якому класі ваша дитинка, що вже знає куди хоче іти вчитись?
-
У всіх людей (і дітей 😂) різний темперамент. Мій просто в принципі нервує від невизначеності, неясності. Взагалі па-жизні )) А ваша, цілком можливо, вже в юному віці має величезний заспокійливий дзен і міркує «я про це подумаю тоді, коли про це буде треба думати». І потім така раз - і прийняла рішення, і впірьод )) і це нормально.
-
Тут багато молоді які собі закінчують школу і ще рік-два думають що вони хочуть робити… Це взагалі не наш українській підхід 😁 В мої роки було так, закінчив школу і бігом в універ!
-
Бо моя в 10 і ще думає, що вона хоче робити в тому житті, я вже починаю нервувати 😬😁