Українська Манітоба
-
Університет Торонто - курс вищої математики, перший курс проходить тільки 19% дітей. Моя пройшла :), але це важкий челендж, бо деякі студенти по 2-4 рази беруть той самий курс. Діти туди йдуть вибрані, які у high School мали по 96-99% з поглибленої математики, хімії та фізики, але вчитися дуже важко. Реально, я б сам спочатку йшов у коледж, а потім вже в університет.
-
В мене темперамент вашого сина 😂 я теж знала ще в 9 класі куди піду вчитись! А оцей «дзен» мене прям 😤
-
Друзі, нагадуємо про чергову серію вебінару від UCC 9 листопада | November 9, 2023 8:00 pm EST | 20:00 EST Тема/Topic: Жіночі Організації | Women’s Organizations Ведучi/Presenters: Петруся Латишко | Patricia Latyshko Ukrainian Women’s Organization of Canada (UWOC) Одарка Москалюк-Руткай | Darcia Moskaluk Rutkay Ukrainian Women’s Association of Canada (UWAC) Галина Винник | Halyna Vynnyk League of Ukrainian Canadian Women (LUCW) Реєстрація: www.ucc.ca/expert-insights/
-
А я, як Вр вище написав, мала маму, яка краще за мене знала, що мені треба (мені було пох), тому я вчила англійську як підірвана - бо треба ж було на «іняз» вступати. Після 11 класу я поїхала в Штати на рік, повернулась і сказала «карочє мама, твою всрату англійську я вивчила, заспокойся, а вчитися я піду туди, де багато моєї коханої математики» 😂 В останній момент вирішила. ПС: хоча маю признати , що мама таки мала рацію з її всратою англійською 😂
-
Ну і ще раз скажіть , що без бази хорошої можна справитися. Можна , звичайно, ну це героїчна самостійна робота. А може і школа потихеньку готувати курси, які потрібно для початку і розжовувати і ліквідувати прогалини середньої школи… Школа все таки має вагу , що не говоріть
-
Ну питання в тому, чи йти в університети, де супер-конкуренція чи ні. В Канаді майже в усіх сферах пофігу, який універ ти завершив: чи в Торонто, чи Вінніпезі чи Саскатуні. Десь є кращі можливості co-op та зв'язків, однак, в загальному значення мало. Якщо добре вчитися, то будеш професіоналом з будь-якого університету.
-
Якщо Ви знаєте гарні ресурси, то поділіться будь-ласка. Буду Вам вдячна
-
Я "в ринку сиджу" більше 2 років. Причому день у день. Тільки зараз трохи розумію його рух. Освіта економічна, і цікавлюся цим давно. В кожного свій шлях вивчення і методи інвестування. Є звичайні книжки де даються загальні терміни і поняття, є люди які викладають відео на Ютюбі
-
Багато людей переїхали саме у Вінніпег з інших провінцій
-
Oh well. Потрібно ж Іран причмерити :)