Українська Манітоба
-
Доброго дня. Почитала про study та visitor record для дитини і в мене виникло таке питання: син в наступному році піде до школи ( grade 1), у мене на руках є visitor record (який дійсний до кінця 2025 р), чи потрібно йому робити study permit для школи?
-
Підкажіть, будь ласка, хто розбирається 😵💫 Зареєструвалась у Borrowell пару місяців тому. Тоді рейтинг мені поставили 0. Подумала, ну то ж лише перший місяць і може того так. Вчора зареєстрували чоловіка і у нього одразу показало рейтинг. Я вирішила глянути чого у мене вже третій місяць нічого не міняється - 0 постійно. Бачу що вказала неправильний поштовий індекс, змінила. Проте все ще показує 0. Як довго чекати коли нова інформація оновиться? Хоча сайт написав що все ононвилось🥲
-
У мене рейтинг оновлюється раз на тиждень. Там можливо є у вас написано коли буде наступне оновлення.
-
Погано зробили
-
Це не має сенсу. Боровел підтягує дані напряму з кредитного бюро Equifax. Коли ви прибули до Канади? Деколи перший свій рейтинг у Equifax ви побачите десь через 4-6 місяців тільки. Якщо ви виправили якійсь ваші дані, то чекайте оновлення. Це не відбувається відразу, бо все залежить від частоти передачі даних вашим банком до кредитного бюро. Це може зайняти місяць приблизно