Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Там виглядає не як одна пломба а дві, і оди зуб з чотирьох сторін а інший з двох
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    Жесть, я у Чехії за 200 баксів робив усе
    1 Reply Last reply
    0
  • t471165225T Offline
    t471165225T Offline
    Nadin
    wrote on last edited by
    То Ви в Швейцарії не потрапляли на зуби 🤦‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t383532297T Offline
    t383532297T Offline
    Kuzmenko Tetiana
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/reel/Czo11KXOBPP/?igshid=MXZraWxieHNzbXA1MQ== Хочу поділитися з вами результатом роботи для одної з українських сімей. Хто хоче також - всім welcome❤️ Зловлю ваші емоції і створю з них гарне відео
    1 Reply Last reply
    0
  • t471165225T Offline
    t471165225T Offline
    Nadin
    wrote on last edited by
    Так ,і страхова на стоматолога не діє
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote on last edited by
    В Тойоті на Ріджент однозначно б запитали. Але вирішувати залишать вам
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    Дорого?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    Могли би до Чехії або Польщі поїхати тоді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Be Happy
    wrote on last edited by
    Усім доброго дня 👋🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Be Happy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Стародубцева
    wrote on last edited by
    зрозуміло, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    TuC0
    wrote on last edited by
    Але треба пожити в Канаді 18 місяців, щоб почали виплачувати їх
    1 Reply Last reply
    0
  • t781927593T Offline
    t781927593T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    ні, я дуже хотіла там жити, але на потрібні мені дати доступних квартир не було, потрібно було чекати місяць, з моїм лендлордом домовитись про місяць подовження не вдалося, тому я не знаю деталей про внутрощі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Стародубцева
    wrote on last edited by
    до речі, дуже цікавий будинок, а що там по комуналці і паркінгу, може знаєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    До теми постів про те, як тут (в Канаді/ в еміграції/не в Україні) важко і т. д., і т. п. Змініть "кут бачення" - це єдине, що можу порадити, але інколи марно писати це під постом, люди не завжди готові чути щось "несинфхронне" з їхнім. Прикро за тих, хто думає/відчуває інакше, але інколи не має аргументів або здоров'я для читання-відповідання. Звела тут свої думки "докупи", прошу використовувати при потребі :) Що особисто для мене завжди є цим "іншим кутом бачення", можливістю звірити, чи моє "тяжко" є критичним для життя, - люди, які емігрували після другої світової, після таборів, сім'ями, буквально без нічого, не знаючи мови, не маючи куди повертатися (в них навіть не було "кусника" держави, не те що дому), з освітою чи кількома, досвідом, мовами (але, зазвичай, без англійської) - адвокати, лікарі, юристи, виробники..., всі починали з миття/прибирання і т. п., не залишаючи собі шансів для власного комфортного життя. Більше того, вони ще встигали "у вільний від роботи час" (= буквально ночами і рідкісними вечорами чи "обідніми перервами") створювати ДІЄВІ громадські ініціативи, садочки, організовувати вечірні курси, будувати або ремонтувати/облаштовувати домівки для цих проектів... Цим емігрантів не просто ніхто не чекав, - більшість перейшли через приниження, фізичне знущання (особливо діти в школах, яких висміювали починаючи з вчителів), злидні, каторжну працю. І вони не просто вижили, - вони збудували потужню українську громаду, власним коштом, власною працею, "залазили в борги", але ЗАВЖДИ озиралися на спільне "навіщо" - діти і їхнє майбутнє в цьому світі, майбутнє держави, в яку практично всі мріяли колись повернутися, - але, здебільшого, не дожили. Перше приміщення Посольства в Канаді і сучасна будівля Пласту в Торонто куплені українцем з такої родини, кредитівки, школи, видавництва ін., та ж програма CUAET, ця група, врешті решт, - цього і чимало іншого просто не було б без цих та багатьох інших людей! Буквально кілька прикладів, щоб "унаочнити" цитати вище: 1. Богдан Гаврилишин - емігрував до Канади в 24 з батьком і старшим братом, мати залишилася в Україні чекати на середущого, якого (як виявилося після 90х) розстріляли совіти; починав лісорубом, мову вивчив навчаючи вечорами таких самих емігрантів, був першим українцем, який здобув тут вищу освіту, першим директором бізнес-школи в Лозанні (Швейцарія), в 90х привів в Україну ключових інвесторів (як мінімум Крафт Фудз, власник ТМ "Корона" відомий багатьом), єдиний українець - член Римського Клубу... 2. Любомир Романків - фактично "батько ІТ", дякуючи якому ми маємо комп'ютери, інтернет, сонячні батареї на орбіті і банкомати (Гугл допоможе довідатися більше) і який приїхав в Едмонтон в 16 років, вивчав мову навчаючись в школі, а вечорами копав 4-метрові рови на будові, щоб допомогти мамі (яка мила підлоги в госпіталі) утримувати родину, де був ще хворий батько (який, доки міг, працював у морзі) і сестра... Таких прикладів - сотні, якщо не тисячі. З поваги до цих людей, мені "язик не повертається" жалітися, бо порівняно з їхнім життям моїх 52 "без мови" і з менш як 0,01% зору на обох очах + 3 дітей + чоловік після 4х інсультів + мама, яка померла на онко 2 тижні перед вторгненням + ... точно не аж такі кризові. Можливостей для "занурення" в спільноту тут неймовірно багато! Єдине, що потрібно кожному (хто цього хоче) - трохи терпіння і часу, - і (першочергово) БАЖАННЯ бути корисними іншим. Marichka Artysh Взято з ФБ
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    О так , крафт фудс ключовий інвестор. Тоді це була власність Філіп морріс( Altria group) яка вбиває українців сигаретами та шкідливою їжею. Куди ж без них ) До речі , Монделіз і Філіп моріс і далі працюють в рашці і платять податки і поставляють чмобіків.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    Це на скільки в житті все має бути складно, щоб в усьому шукати чорне?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    В дописі знайшли деферамби компаніям??? Йшлося про те - як люди приїхавши сюди і з самих низів чогось добились. До чого тут Філіп Моріс вбиває? Боїтеся смерті? Не куріть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    Тобто? Правда це чорне? 😀 в мене все гуд якраз, дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    Так в дописі написана маячня, можете перевірити те що я написав. Люди які приїхали в Україну лобіювати інтереси табачних компаній поваги не заслуговують. Це моя думка, і мій допис. Гарного вечора!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags