Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 212.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    З такими балами можна в космос. Дуже хороший рівень. Якщо ви хороший спеціаліст, Вас візьмуть без проблем. Знаю хлопців, що зразу помічниками менеджера заводу працюють з досвідом і знаннями, а англ десь біля 6 -7.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1319689943T Offline
    t1319689943T Offline
    Ihor Hutsaliuk
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Може хтось реєстрував у консульстві Едмонта або Торонто доручення на продаж нерухомості в Україні. Хочу надіслати листом вже підготовлене для консула доручення ,знаю що потрібно покласти зворотній конверт з моєю адресоюале не знаю що ще потрібно додати. Поділіться досвідом. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Шукаю в оренду квартиру 2 badroom,1-2 bathroom,laundry in suite,dog friendly.можливо хтось щось має або здає у саблет.дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Тут проблема в тому, що є люди, які самі по собі не дотягують до вимог, але ще й англ не дуже, то думають, що їм через мову відмовляють. Треба зайти на любу позицію, потім рухатися на підвищення, навіть без мови і електриками і механіками працюють уже і т д, не знаю що їм пишуть, але приходили як прості робітники, когось за 2 тижні переводили , навіть з нульовою мовою , майже
    1 Reply Last reply
    0
  • t813550186T Offline
    t813550186T Offline
    HEDGEHOG
    wrote on last edited by
    Як вже за пошук роботи почали, то додам свої п'ять копійок. Тут, як і усюди, дивляться на бекграунд. І якщо у вас є досвід і навички відповідні, то закриють очі на неідеальну англійску. Але зараз я можу тільки поспівчувати новоприбулим. Минулого літа ще була купа вакансій, то я перебирав, куди податися. Кинув декілька аплікацій і мене одразу ж з радістю влаштували у Lowes. Англійська була десь на 6-7 балів, слабенька, але бекграунд у 10+ років в продажах матеріалів для підлог та кераміки. Зараз вже місяць в пошуках роботи, нічого релевантного моєму досвіду нема, на все, що приблизно підходить, жодної відповіді на аплікації. Ні, одна мережа магазинів таки відповіла, що моє резюме повністю відповідає тому, що вони б хотіли бачити, але наразі вакансій немає. І судячи з відгуків по інтернету, в тому числі від місцевих канадців, то зараз ринок праці м'яко кажучи не дуже. Rant over
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Чула від працівниці HR закордоном , що більше вакансій з'являються чи на прикінці чи на початку року (забула коли саме). Це якось пов'язано з річним бюджетом компаній. Але не знаю чи в Канаді теж так
    1 Reply Last reply
    0
  • t5290294766T Offline
    t5290294766T Offline
    Vita
    wrote on last edited by
    Усім привіт! Заповнюю анкету на MPNP, і в кінці, де треба оплатити, кнопка оплати не зʼявляється. Хто зтикався з цим, порадьте що робити 🙏🏻 Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t813550186T Offline
    t813550186T Offline
    HEDGEHOG
    wrote on last edited by
    Та в цілому так, але це більше великих компаній стосується. Я коли працював в такій, то звичайно будь-яке розширення штату було в бюджеті наприкінці року, і десь навесні можна було щось робити, бо фінансовий рік в кінці лютого закінчувався. А невеликі сімейні бізнеси звичайно більш гнучкі в цьому плані.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Money order
    1 Reply Last reply
    0
  • t414719024T Offline
    t414719024T Offline
    Kira
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Шукаємо автомеханіка, якщо, хтось зацікавлений у цій вакансії, будь ласка, напишіть мені приватне повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Тим не менше тільки за останні сім днів тільки на одному ресурсі додалось понад 1400 нових вакансій у Вінніпезі ca.indeed.com/jobs?q=&l=Winnipeg%2C+MB&fromage=7&vjk=cf676c09236fca49
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    На парт тайми ) людям ж ПР треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Та так , це скоріш за всього буде парт тайм , без бенефітів та плюшок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Зараз купа магазинів набирають на роботу через святкових сезон.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    За долорами та долар трі , я спілкувався трошки там з людьми , кажуть що в них набор завжди іде . Але це просто збори резюме , на випадок якщо безхатько все ж таки когось винесе . То вони на справді не наймають постійно , а просто колекціонують резюме . Так що не чекайте на відповідь, вона може прийти через місяців 7-10. Коли до вашого резюме дойдуть 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Наша компанія вже найняли 4х українців пламберами з базовою англійською «yes,no, ok», а далі мова жестів. Знаю, бо був перекладачем на співбесідах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    З початком війни і масовим прибуттям українців то було майже мейнстрімом їх брати на роботу навіть без мови, бо хотіли хоч чимось допомогти. У дружини на роботі взяли декількох людей і потім придумували чим би їх зайняти, щоб годин для фултайму вистачало. Зараз наче таке вже все спало. Може моє бачення хибне, але так мені здається.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Але ситуація з роботою схожа до вашої, тоді отримав 3 job offers, а зараз ніхто навіть не відповідає на резюме 😄
    1 Reply Last reply
    0
  • t813550186T Offline
    t813550186T Offline
    HEDGEHOG
    wrote on last edited by
    Це супер, що допомагаєте. В цілому згоден, що люди з досвідом і навиками у skilled trades знайдуть себе тут набагато швидше, ніж колишній офісний планктон. 😃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ну не знаю. Он знайомий зараз переїхав з Альберти до Манітоби, став віце-президентом з технологій у МРІ. Є робота )))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags