Українська Манітоба
-
400
-
Ну і + ви маєте бути го тві віддати немовля незнайомим людям
-
Є домашні садки. Ціна оріжнтовно 30 доларів в день. Але важко знайти
-
Construction.
-
Можна і самому утримувати сім'ю. Залежить від рівня ваших витрат і вашої працездатності. Ми прилетіли півтора року тому, синові якраз було 6 місяців на той момент. Працював і працюю дотепер тільки я. Все окей, але так буває важко деколи.
-
Наскільки я чула, то з такою професією у Вас проблем би не мало бути. Важко, коли один в сім'ї працює. Але це абсолютно реально!
-
Я працюю зварювальником в мене 29 на годину,але я цю роботу шукав дуже довго,роботи по зварці повно але зп 20-23 на годину.в мене чистими 3500 на місяць і як мені одному родину на них утримувати не уявляю.в нас працює двое в сім'ї,і в нас 5000 на місяць це жити в нуль.2 дорослих+1 дитина.з садками біда в місяць десь 800-1000$ приватний садок.
-
спасибі за пораду. Скільки кімнат ви знімаєте? я думав про Куебек у монтреалі та едмонтон. Хоча житло (1 коінатна) дешевше в Монреальє (саінт жеан сур) або одного. та зарплата в інтернеті показує вище у квебеку. ось і вирішив запитати у тих, хто там живе і є досвід.
-
Скільки людей, стільки думок. В мене двоє дітей 9 та 12 років, мама. Я одна працююча. З однією зарплатою. Навіть близько не 20-23 дол. Це важко. Але ж можливо. Всі діти виростуть. І зарплата теж.
-
Українською, дотримуйтесь правил групи