Українська Манітоба
-
Я зі знанням B2 французської там себе почував так само, бо той акцент квебецький це приколяс
-
Була кілька днів в Монреалі. Я теж зовсім не знаю французької. В Монреалі створене все, щоб спонукати вас вчити французьку. Я почувала себе там неповноцінною зі своїм "Sorry, English please". Реклама в метро, меню в Tem Hortons — все на французькій. І це я ще не починала шукати там роботу
-
Друже я не знаю де ти живеш і як твоя родина себе у фінансовому плані почуває,але подумай 1000 разів перед тим як їхати.в мене дуже багато знайомих уїхали назад з Канади кто у европу кто в Україну,буде важко дуже важко.тут не як у европі,тут грязно,наркомани і всякі хворі люди на голову їх тут багато(особливо у центрі міста і в автобусах)зимою холодно дуже холодно буває і мінус 30,без авто як без ног.зразу скажу приймати рішення тобі але думай і уважно дізнавайся інфу.
-
Apply for Canadian citizenship be a permanent resident. have lived in Canada for at least 3 out of the last 5 years (1,095 days) have filed their taxes, if they need to. pass a citizenship test. prove their language skills in English or French. take the oath of citizenship.
-
У мене знайомий з Торонто. В Канаді вже 25 років. Розповідав, що тоді можна було просто приїхати в Канаду як турист та шукати роботу 3 чи 6 місяців. Він саме так і зробив. Тепер у нього вже давно є квартира в Торонто (мабуть не одна). Тоді було простіше імігрувати. Але ми живемо зараз