Українська Манітоба
-
Аж цікаво стало,буду вдома подивлюсь.
-
Якщо і було страхування - то у Вас повинні залишитися чеки, які Вам повинні були віддати із Вашими документами та договором. Перевірте 😉 Багато хто губиться, погоджується на страхування, а потім «нам нічого не казали»😅 В принципі, в середньому, то терміновий паспорт вартує ~3000 грн (в середньому по центрам)
-
Мається на увазі свідоцтво про народження
-
Якщо цей рахунок відкритий через провайдера бенефітів через вашого роботодавця, то все добре. Навіть якщо у вас немає сontribution room, жодних штрафів не буде, бо такі рахунки є exempt Excess Contributions If you (or your employer for pooled registered pension plan (PRPP) purposes) contribute more to your RRSP, PRPP or SPP, or your spouse's or common-law partner's RRSP or SPP than your RRSP deduction limit allows, you will have an excess contribution. Generally, you have to pay a tax of 1% per month on excess contributions that exceed your RRSP deduction limit by more than $2,000 unless you: withdrew the excess amounts before the end of the month when the excess contribution was made contributed to a qualifying group plan www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/rrsps-related-plans/contributing-a-rrsp-prpp/what-happens-you-over-your-rrsp-prpp-deduction-limit.html
-
Нє Це договір А там ще є десь квитанції)
-
Якщо це RRSP і ви витягли гроші на перший внесок або ваше навчання, то ті гроші треба буде повернути протягом 15 років назад на той рахунок або ви сплатите податок. Якщо це ваш власний, добровільний RRSP, то ви зможете зняти ці гроші на перший внесок або навчання без проблем, попередньо попередивши банк чи інвестиційну компанію. Якщо це рахунок через провайдера бенефітів, то умови можуть варіюватись. В цьому випадку, щоб дізнатись про умови, контактуйте з benefit plan administrator на вашій роботі. Це як правило хтось з HR.
-
Окремо про якісь додаткові послуги не знайшов нічого🙃
-
Жодних квитанції у мене не лишилось,вони їх взяли собі,і додали до анкети. Я якщо чесно і коли робив свій паспорт через них не пам'ятаю щоб давали якісь квитанції.Прийшло смс, прийшов з паспортом України і забрав закордонний.
-
А які меблі продаєте?) ми скоро в будинок заїдемо, потрібні дивани.
-
До речі,якщо вже пішла мова про паспорти,можливо хтось мав такий досвід,буду вдячний за відповідь. Паспорт мені пообіцяли зробити за місяць-півтора (так це швидкий),летіти плануємо в кінці лютого.А якщо вони не встигнуть його зробити до перельоту в Канаду чи можна його буде перенаправити до консульства в Канаді?
-
Вони повинні були Вам надати копії квитанцій обов’язково! Бо як Ви ж докажете потім, за що конкретно сплатили кошти.
-
Раніше так не було. Я вчора з колегою розмовляла, вона каже цей весь треш років 7 тому почав розвиватись. Вона ще казала що такого не було аби вартість оренди з вартістю мортгаджа могла рівнятись. Вони самі в шоці.
-
Пообіцяти не могли. То вказали лише орієнтовний термін, бо наразі термінів оформлення паспортів просто не має. В принципі, можна буде звернутися до Консульства, де бажаєте отримати паспорт, написати там відповідну заяву, оплатити доставку…але якщо паспорт на той час вже буде відправлений і буде знаходитись поза межами України, то вже більш проблематично буде…
-
Не дуже зрозуміло, як вона рахує. Іпотека завжди була дорожча, ніж оренда. Так і зараз є. Для прикладу, візьмемо 2-бедрум квартиру (free hold condo) у Сейдж Крік за 339К. Перший внесок хай навіть 20%. В борг беремо 271К. Припустимо, що банківський відсоток 5% (так, вже трохи падають відсотки). Платіж за іпотекою: 1577/міс Страхування квартири: 50/міс Податок на нерухомість: 264/міс Комунальні (світло+вода): 100/міс Страхування життя: 40/міс. Разом: 2031/міс - витрати на власну квартиру. Це без будь-яких ремонтів тощо. Оренда: буде 1400-1600/міс в цьому ж районі за таку ж квартиру. І це приклад недорого житла. Якщо це будинок за 600-700К, то витрати вдвічі більші (5-6К/міс), а оренда буде лише десь 2500-3000/міс.
-
Зрозуміло, дякую. Я розумію що термін отримання який вони назвали,це умовно.Не терміновий умовно три місяця.В дії вже є новий паспорт.І як вони сказали що найбільше займає часу саме доставка документів.
-
Цей документ не є обов'язковим, але як показує практика, 90% аплікантів отримують запит на цей документ після AOR. Особисто я думаю, що це через війну. Наприклад, знайомі зараз подавалися і самостійно заповнили мілітарі рекордс, і додали військовий квиток чоловіка, звісно, що із перекладом.