Українська Манітоба
-
У різних людей різне розуміння значення 'старий'. Можна попросити, будь ласка, вас уточнити, який термін ви мали на увазі під значенням 'старий'? 😎
-
Я це розумію, але моє питання було дещо про інше) В кожного свій критерій.
-
«Щедрик» у виконанні Канадських школярів. Вивчили колядку дуже швидко.
-
В нас в Брендоні їх аж два! Я завжди включаю поворот, коли вихожу…теж помітила дуже рідко хто включає… В нас тут взагалі спляче царство, ми коли приїжджаємо в Вінніпег, всі такі «шустрики», гоняют, обгоняют… по нам напевно відразу видно звідки ми приїхали 😂
-
Перейшов по оферу на чорну п`ятницю до Fido, на другий день передзвонив Koodo, щоб я повертався назад і дав 30 ГБ за $30 + 50 бонус на рахунок. Користуйтесь.
-
Stop being toxic 🤡
-
Не зрозумілий ваш коментар… ця «ініціатива з колядкою» мала на меті підтримати моральний дух Українських школярів в Канаді
-
Так зараз же Christmas Season 🤗 Чи вам більше Грінч довподоби?😁
-
Вітаємо, R@! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Купили такий самий на Black Friday за $298