Українська Манітоба
-
Я вiдповiв вам, але помилився з цитатою. Прочитайте попередне повiдомлення
-
Якщо вам не потрiбно складного форматування i якихось спецiяльних формул в екселi, подивiться безкоштовнi аналоги: Open Office Only Office I ще декiлька, не памятаю назв
-
Ви завжди можете купити онлайн та скачати. Можна мати до 5 людей на одну ліцензію. На рік це коштує десь $120. Знайдіть ще 4х людей і будете мати ліцензійний Office 365 за усього $24/рік. Також, якщо у вас є діти, які в школі, то в них через шкільну емейл адресу, є безкоштовний доступ до Office 365, але тільки онлайн версії.
-
Якщо вам "не по кишені" платити наразі за оффіс, то є варіанти. Попитайте у знайомих, може хтось привіз інсталяшку з собою. Пошукайте скачати не через торрент, але не впевнена, що знайдете щось нормальне. Тоді гляньте на онлайн Майкрософт офіс і LibreOffice (він безкоштовний). Рекомендую друге, функціональне та інтуїтивно зрозуміле, бо інтерфейс дуже схожий на Майкрософт. Є там і текстовий і табличний процесори, і багато іншого.
-
Додам, через шкільну дивизії - не тільки онлайн версії. Діти можуть скачати і desktop versions of software. Я маю доступ до 10 ліцензій office 365, та усіх adobe creative cloud програм, звертайтесь :)
-
Якщо у дитини є свій (шкільний від дівізії) email то зможете зайти і закачати софт, також залежить від самої шкільної дивізії
-
Reminder: New transit fares for 2024 are now in effect. More details are on our website: ow.ly/weXN50Ql7ZF Rappel : Les nouveaux tarifs d’autobus de 2024 sont maintenant en vigueur. D’autres précisions sont données sur notre site Web : ow.ly/TISb50Ql7Ve
-
Вітаємо, K clamp! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Підкажіть, пліс, якщо працюєш офіційно в Україні віддалено і працюєш full time у Канаді, це ок? Коли подавати на pr не буде проблем? Так і писати, що працюєш і там і там? Може хтось стикався? Ще продовжуєш навчатися заочно, але то таке, то думаю взагалі не вказувати. Але тим не менш, чи не буде з такими кейсами зайвих проблем?