Українська Манітоба
-
"Voluntarily leaving" "Voluntarily leaving" means that the employee took the initiative and not the employer to end the employment. Voluntarily leaving is considered without just cause when you do not take every reasonable alternative available to you to avoid unemployment. To be paid regular benefits you must show that quitting your job was the only reasonable alternative in your case, considering all the circumstances. In other words, you took all the necessary steps to avoid being unemployed. www.canada.ca/en/employment-social-development/programs/ei/ei-list/quit-job.html
-
Вітаємо, ANASTASIA! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
На вашу думку, який супермаркет продає найбільш якісні та здорові продукти? Без доданого цукру, і всякого іншого.
-
Привіт усім! Я працюю в дилершипі Gauthier. В якому хороші і вигідні умови для купівлі як вживаних так і нових машин. Так як я там перший хто розмовляє Українською мовою це щось для них нове і новий ринок клієнтів, компанія дає хороші умови для оформлення авто як в кредит так і готівкою, можна взяти машину в лізинг. В кожного індивідуальна ситуація тому, якщо комусь потрібне авто я буду дуже радий допомогти проконсультувати, підказати,показати, зробити тест драйв. Гарного всім настрою😇
-
Чи є тут таке, що споживати електроенергію вночі дешевше?