Українська Манітоба
-
Я думаю шо так 😂
-
До 0 - крокси ) Сьогодні ше був в літніх кросах )) зимове взуття то вже на наступний тиждень я так бачу треба буде тільки 😄
-
Христос хрестився! Я щось не дуже розумію, але мені здавалося, що якщо займаєшся самолікуванням і своїми препаратами(не тутешніми і без призначення), можна попрощатись з хелз картою?
-
Я, власне коли вирішив їхати, десь читав, і чи не на офіційних ресурсах, що можуть відмовити в наданні послуг після самолікування(маю на увазі лікування за рекомендаціями, наприклад, лікарями з інших держав: України, тощо)
-
І по приїзді: документи робіть через хаб(Бест Вестерн). Я коли приїхав, вирішив обійти систему, бо треба було чекати 4 дні на апойтмент в хаб і я поїхав в даун таун робити все сам. Так от: це був понеділок і я вечором приїхав щасливий з сіном і мобільними, а також з реєстрацією на хелз карту(яку отримав аж через 2 тижні), тоді як люди, які зі мною прилетіли вже мали хелз карту на руках(пішли на перевірку боєм в Бест Вестерн).
-
Вона просто не хотіла виділятися. Вона хотіла бути як всі.
-
Тоді не все так страшно, як здавалося. Це я знаю, що можна принести, можна й сказати і на слово вірять. Ну у мене з сімейним пройшло
-
Підкажіть чи завтра у Храмі Володимира та Ольги буде освячення води?
-
В Costco дуже класні шкарпетки Calvin Klein в наборах. Носяться довго і комфортно.
-
плюсую)
-
12 січня в Польщі нова програма на купівлю житла під 0%. Українці також зможуть подавати. Якшо вас 4 в родині держава (уженд) надає 600 000 злот на придбання решту платите ви по 0-му кредиту. І в Україну їхати шоб своїх побачити 7 годин автобусом. Тай таке Осьо youtu.be/a0JvLHj49Zs?si=SopPzvHcT7rM7Yoz