Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 211.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    А якщо дружина від веларку навчається там на фултаймі, теж потрібно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t190444820T Offline
    t190444820T Offline
    Karyna
    wrote on last edited by
    Аліекспрес готовий з Вами конкурувати ><
    1 Reply Last reply
    0
  • t839817640T Offline
    t839817640T Offline
    Людмила Зінов'єва
    wrote on last edited by
    Не розумію до чого це тут? Я пропоную заняття творчістю, де дитина проявить свою фантазію, розвиватиме дрібну моторику і САМА зробить соби прикрасу, що додасть їй впевненості в собі, в своїх здібностях. А ви кидаєте скріншот набору на алі🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1073387142T Offline
    t1073387142T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Питання щодо медичного обслуговування в Канаді. Якщо ти приїхав по програмі CUAET, і ще не працюєш, як потрапити до лікаря наприклад ендокринолога, і чи це буде безкоштовним? І взагалі медицина в Канаді тільки платна?Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t742451633T Offline
    t742451633T Offline
    Kyrylo Murashev
    wrote on last edited by
    По куает ви отримаєте мед карту - це типу безоплатна медицина від держави. За нею прийом у волк ін клініку або записуєтесь до сімейного лікаря і тоді до нього (це по суті тий самий волк ін але з фіксованим за вами лікарем) там ви поясните свої проблеми якщо лікар у волк ін (черговий або сімейний) вирішить що вам дійсно треба обстеження то він може вас направити до відповідного спеціаліста. Обстеження і волк ін - безкоштовні. Якщо хтось з них випише ліки то вони не покриваються державною - за власний кошт або з бенефітів якщо ви працюєте і ваша робота має бенефіти. Якщо робота найпростіша за мінімалку або біля того то великий шанс що не буде бенефітів. Майте наувазі що тут все дуже бюрократично, у волк ін ще треба вмовити щоб вас направили до того вузького спеціаліста і навіть коли/якщо вмовите то попадете до нього скоріше за все через 1-4міс. Не швидко все працює. Знову з таки той вузький спеціаліст, дуже великий шанс того що якщо у вас щось не очевидне то скаже що все норм - приходьте коли все буде серйозно або помрете. Якщо маєте серйозні наявні проблеми то обстежать, буде висновок випишуть лікування.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1073387142T Offline
    t1073387142T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Додам все ж таки за лікарів . Так , чекати треба , іноді тиждень, іноді місяць , а іноді і всі пів року . Але, коли все ж таки потрапите до лікаря , то вони дійсно лікують . Приклад , трошки боліла рука , нерв чи що . Семейний лікар прописав якусь перчатку носити . Ну поносили , все ок . Через місяць дзвінок - вітаємо , це лікарня нервів - рук . Чи буде у вас час наступного тижня ? Лікар вас чекає . Прийшли до лікаря . Я думав буде щось типу «перчатку носите ? Ну носіть далі, та пійте більше води» , але ні , почались якісь фантастичні дослідження, як підготовка на запуск до Марсу . Електроди , провода якісь, нанотехнології . Тести тести, діагностика . Все перевірили , дійсно нерв . Нічого страшного , носіть перчатку , що там за нерви і чого вони болять . 😅 і так легко та спокійно на душі, ще дали декілька буклетів , Ще був у єндокрінолога , там місяці 4 чекали на зустріч , але як потрапили - все теж саме , спеціалісти від бога . Все безкоштовно- аналізи , кров, гормони , окрім ліків та перчатки 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Yuri, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Ну про зубних я тут вже скиглив , що скалінг робили щпателем 😂 а так звичайно, досвід різний буває. Я більш все ж таки хочу вірити , що кончені лікарі - це не правило а вийняток .
    1 Reply Last reply
    0
  • t742451633T Offline
    t742451633T Offline
    Kyrylo Murashev
    wrote on last edited by
    Хз, радий що буває і так, у мене є негативні приклади. Персонально у мене зі стоматологом, у знайомих у Торонто з генікологом тож не все/ не завжди так як ви кажете. Зі стоматологом - обстеження як для космонавта а от з якістю робіт біда біда
    1 Reply Last reply
    0
  • t742451633T Offline
    t742451633T Offline
    Kyrylo Murashev
    wrote on last edited by
    Ну оптимізм це не негативна риса характеру точно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    Вперше бачу живу людину яка побачила живого ендокринолога в Манітобі. Ще й такого що поміг. Ви впевнені що ви існуєте 😎? Скажіть що зробити аби отримати хоча би направлення до нього? Печінку продати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Я танцював голяка на горі , навколо вогнища з бубном , в ніч з повним місяцем . В одной руці був бубен, в іншій перо з жопи сови , замочене сльозами единорога . А потім , як протрезвів , записався у семейного лікаря 😅 Сам не повірив , коли потрапили туди . Де і швидко перевірили всі аналізи , зворотній зв’язок, ліки , поради - все прям вау 🤩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    Або сімейний адекватний, або у вас проблема така що тут лікується протоколом місцевим. На жаль, десятки жінок яких знаю Або не потрапили, або не отримали адекватного лікування. Саме в цього вузького спеціаліста. Я в тому числі. І можете палить мене на вогнищі, але повноцінно живу та вилікували мене у натуропата тут, та зняли страшний діагноз.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Пробачте за дике питання) але насправді, дуже різні відповіді чомусь всюди) скільки в Манітобі (Вінніпег та +\-) реальних місяців зими в середньому. Бо різні блогери та статті дають дуже різну інформацію. Від 4 до 8)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Не думаю що щось специфічне . Звичайна Graves disease . Ендокрінолог крутий попався . Натуропатия для мене особисто, це щось типу вуду . Вітаю вас , що вам допомогло і зняли діагноз , гарний шаман попався !
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Для мене особисто, тут і в літку холодно. Було один чи два дні плюс 32 , але такі , вʼялі дуже . Я в шортах майже не ходив, в ночі майже завжди мастерка. Воно вітер дує і жити не хочеться . Весна починається десь з середини травня. У квітні ще зима , сніг . Літо уходить десь у вересні, тобто хочаб щось по розкладу. Але осінь якась дуже швидка, разок подощіло, листя спало і все - зима 😂 Цього року вона тепла, зима ця . Почалася десь у листопаді . Ось рахуємо . Листопад - травень . Пів року
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Ну я вам скажу , це мій перший рік у вініпезі . До цього я жив у субтропиках, де нема опалення та навколо море . Ось там зима не була нижче плюс 10 . Я тут ходив при мінус 36 у тому ж самому одязі , що носив при плюс 10 в зимку у субтропиках, і мені ТАМ було холодніше . Там ніде не було опалення , тут - усюди . В автобусі , парадних, приміщеннях, магазинах . Повітря сухе . Якщо буде авто- то взагалі нема жодних складнощів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Дякую) важко це.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    О, це полегшує сприйняття, дякую! Я виросла біля моря, і взимку холодний вологий вітер - це жах. Добре, що там більш сухий.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags