Українська Манітоба
-
Хочу пройти поглиблений курс Excel з отриманням сертифіката. Може хтось володіє інфрмацією де можна пройти такий курс і чи дорого. UNF нічого не запропонували, видно немає.
-
Або где це можна подивитися на якому сайті
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка пошту email або телефон волонтерів з Вінніпегу , 1 лютого прилітатиму, хочу за рання все дізнатися . Дякую
-
Пролджэбюшщ щас буду кенгопролджэфывапролджэу
-
Забрав сьогодні свій паспорт.Як і очікувалось,не було жодних проблем з отриманням. Людей на подачу багато,не всі встигнуть за день,так що ті хто планує робити собі новий паспорт в Європі,враховуйте що це може зайняти більше одного дня.Запис в чергу є як на сайті,так і в порядку живої черги.
-
Людям просто не вистачає кіпішу 😅 Можливо, просто іншого стресу не має - ото вигадують, аби інших рознервувати та налякати)))
-
Вітаємо, Ангеліна 🫀 Гріневич! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)