Українська Манітоба
-
Доброго дня, хтось вже реєструвався в компанії Mary Kay всередині Канади? Яка процедура? Хочу знайти консультанта україномовного, може щє іноді на зібрання ходити, і може новинки пробувати. А загалом щоб купувати для нас з мамою за гарною ціною. (Напишіть у приватні)
-
Ні, в літаку дадуть митну декларацію - одну на родину . Більше нічого не треба . Вони мають право запитати куди ви їдете, навіщо, та ви повинні надати докази , якщо запитають. Типу бронь готелю, які єірбнб, чи якщо до друзів - то знати їх адресу та номер телефону місцевий . Ну то скоріш за всього не трапиться 😁
-
А по прибуттю не треба робити якусь Tourist card? Шось вичитала, але кажуть, шо не робив ніхто 🤔
-
CIBC
-
Дякую дуже 🙌
-
Нічого не потрібно, якщо є віза з мультіентранс до Канади . З собою обовʼязкового мати орігінал ворк перміту .буде ще трабл у тому , що не дасть вам зробити онлайн чекін на літак , тому що працівник компанії повинен буде в ручну перевірити вашу візу в Канаду , щоб випустити вас до Мексики . Тобто трошки раніше треба буде приїхати до виліта .
-
Добрий день, чи можете порадити якогось бухгалтера , який розбирається в цьому? Брати вже одну консультацію, виникла підозра, що той бухгалтер не розуміється , що таке usdt, чи легально це. Основна ідея була: заводьте гроші сюди як завгодно , тільки майте договір купівлі - продажу , щоб підтвердити їхнє походження. Договір в нас є.
-
Той бух сказав що норм. А я читаю по чатах, кажуть, можуть бути проблеми з комітетом , який це контролює . А комусь блокувати такі транзакції і потім по 30 хвилин на телефоні розблоковували доволі невелику суму
-
Але якщо я наприклад заведу в 5 платежів від різних людей p2p? І прикладу договір з походженням . Чи не виникне питань?
-
Доброго дня! Чи може хтось порекомендувати компанію у Вінніпезі, що займається встановленням вікон не за всі гроші світу?
-
Так, з різними продавцями
-
P2P?
-
Я виводив гроші з usdt рік назад кількома траншами до $5000 CAD, проблем не було