Українська Манітоба
-
Дякую
-
Дякую за відповіді. Так і думав, потрібно ще попрацювати і заробити на навчання. Хотілось звичайно піти вчитись найближчим часом, але фінансово не виходить🙂
-
Так, ціна набагато нижча для тих хто з громадянством та ПР
-
1.Чи ціна на навчання менша, якщо ви є резидентом Манітоби або громадянином Канади? 2. Щоб отримати Students loan теж потрібно мати Permanent residence?
-
Те, що роботу треба самостійно шукати, я це розуміла одразу. Можливо тим, хто заїжджав ще у липні з тим допомагали. Просто вище хтось написав, що вони допомагають з пошуком роботи. От я і відписала, що це не зовсім так. Бачите, а у мене немає career coach, і вакансії мені на пошту не приходять. Лише опитування час від часу. Про резюме мені теж не казали нічого. Сама робила
-
Роботу завжди треба шукати самостійно. Манітоба Старт може допомогти податись на робити до тих компаній, з якими вони працюють. Однак, вони будуть подавати резюме за вас, вони не будуть просити вас "подайте резюме на цю роботу". В працюєте зі своїм career coach, який чи яка знає вашу історію, рівень мови тощо. Появилась вакансія на сайті Манітоба Старт, підходить вам - або контактуйте до свого career coach або подавайтесь самі
-
На www.ca.indeed.com можна створити резюме, однак зберегти його не вдасться. Але можна використовувати на цьому сайті для пошуку роботи
-
Дякую за роз’яснення.
-
Так