Українська Манітоба
-
Social insurance number - номер, який має мати кожна людина, щоб ідентифікуватись у Канаді
-
Social Insurance Number
-
Мій чоловік не реєструвався і нічого. Зараз такий наплив народу, що фактично вони мало чим допомагають. Зберуть про вас детальну інформацію, коротко розкажуть про корисні сайти та посилання, надішлють вам брошуру на пошту, подадуть за вас заявку до WELARC на мовні курси (якщо треба) та й і вся допомога. Роботу всеодно самостійно треба шукати. Але це моя думка
-
А я вже записалася онлайн на English level test в Веларк. Це також у Манітобі старт роблять?
-
О той добре що я до них не попав😁
-
Вони допомагають з пошуком роботи.Це не є обовязковим
-
А якщо взагалі в Манітобі старт не рееструватися? Чи це обов’язково? Чим вони допомагають?
-
Ходив до них,мене відфутболили сказавши що місця зявляються за 24 години,себто сьогодні о 9 ранку повинен був зявитись слот на завтра на запис,я моніторив але нажаль нічого немає.Нічого вам не пораджу бо й сам не можу там зарегатись.Є й інші рекрутаційні фірми,гляньте в гуглі,я буду до когось іншого звертатись🤷♂️
-
Доброго дня всім. В мене є декілька питань на рахунок навчання в Манітобі. Чи можна задати їх тут?
-
Скажіть, а як нема вільних слотів на Манітобу Старт, що робити? Намагаюсь тиждень записатися(( що робити?