Українська Манітоба
-
Там був мурашник в той період, може 20 людей одночасно в кабінеті. Ніхто нікого не чув. То вже потім чергу по записах онлайн зробили
-
Сусіди, ми з Ірпеня!
-
Вона українка, її анг не краща моєї. Зараз певно я б і скаргу на неї б накатала у всі можливі інстанції, але коли в тебе руки трусяться, бо ти тільки вийшов з літака на іншому кінці світу, нікого не знаєш, і не знаєш що тебе чекає, то трохи не до того. Але так, я буду її памʼятати все своє життя.
-
Корочє, якщо це та людина, ну яку я думаю - довбонута білявка (а у нас тут у Вінні одна настільки довбонута білявка з поганою англійською) - то людоньки, які теж з нею зіштовхнулись в Бест Вестерн: «відпустіть і простіть», не переймайтесь. Я їй особисто в очі казала, що вона йопнута, це ще задовго до війни було (а мені з людьми на конфлікт іти - як дурному з гори котитись аххаха) - там дохлий номер, нічого не зміниться.
-
-
Мої співчуття 🥲 але давайте дивитися на гарну сторону - вже майже рік (в мене , доречі завтра річниця 🥳) у вас життя іде своїм ходом, робота , напевно вже щось з ПР придумали , в чаті вам лайки ставлять та підтримують . А та хабалка, як була сучіліщю, так ію і залишилася 😂