Українська Манітоба
-
Та в мене все прекрасно 🙂 я тут вже прижилась. Мені дуже комфортно тут, у Вінніпезі. Я нікуди не збираюсь звідси, навіть після пр :) Ми почали про волонтерів, то я і розказала свою історію. Думаю, багато хто і свої згадав 😂
-
Ця людина давно відома в Українській коммюніті, також дуже багато постить/коментує у фейсбуці. Не зважайте
-
Ой та хто вам буде запамʼятовувати шо там говорила та мутна тьотка .. (точно була якась прокачана пасивна агресія памятаю) Але так як необхідність ходити туди виникла лише раз , а в результаті документи все ж вдалось зробити, то я просто забив. Мабуть як і багато з нас …
-
Expedia це відома туристична компанія гігант на канадсько-американському ринку. Повністю безпечна, користувались як для броні квитків так і алінклусів)
-
У нашому місті є шикарні волонтери теж. З 2005 року організовують різні заходи/івенти в підримку Просвіти/UNF/шкіл та України. Приєднюйтесь. Ось гарний вечір буде завтра:
-
Я не впевнена чи вона зараз там є. Це було в вересні 2022.
-
Там важко було? Чи години різні?
-
Та ще у вінніпезі :(
-
Ви праві. Імʼя знають.
-
7 березня Manitoba Government організовує career fair. По деяким вакансіям буде можливість пройти інтерв’ю з рекрутером. Буде багато вакансій типу administrative assistant, clerk etc. Якщо ваша англійська CLB 6-7+, то варто звернути увагу. www.eventbrite.com/e/government-of-manitoba-career-fair-tickets-824299370607