Українська Манітоба
-
Так і мені я також перечитав наче все що там є. Але виявляється не усе.
-
Ось я тому і питав що напевно я щось пропустив, я вже і не знаю як ви натрапили на ці інформацію але коли я читав інструкцію про замовлення паспорту там такого не було. Невже не можна якось зробити це частиною процесу якщо є така проблема. Все через дупу, але то не новина. Дякую вам за інформацію.
-
О напевно вони, У мене 3 питання: 1. А що так можна було)? 2. Що вони таке роблять там? 3. І що є люди хто це їсть🤣 ?
-
То мова напевно про Yes Buffet 😅
-
Народ скажіть де найдешевше купити такі чуть моцніші сумки як ото в нас були «клетчаті» . Шоб були вмісткі і міцні . Знаю шо всюда продають і в волмарт і в костко. Де найдешевше?
-
1. Відповіді не знаю😆 2. То буфет типу all you can eat. Платиш один раз і їсиш скільки влізе. Китайська їжа. 3. Я був там два рази 😂😂
-
Я ради інтересу тепер точно туда схожу 😁
-
Є, але набагато дорожче) Летіти в Онтаріо і там в ОДС інперсон роботи. Але нотаріус повинен бути також з Онтаріо
-
Якщо будете замовляти DHL доставку, то зверніть увагу на те, що розгляд заяв у консульстві Торонто триває до 1 місяця. Я відправила заяву про доставку, а потім через неділю її продублювала, так от, вони мені надіслали гнівний емейл, що я витрачаю їх час 😂
-
Коли бачу в повідомленнях літери DHL в мене аж сльозу пробирає. Дуже довгий час працював по Європах на цю фірму. Але коли тільки у Вінніпег приїхав і думав можливо влаштуватись на якийсь логістичний хаб то мене розірвало від сміху а потім від недорозуміння і печалі. Ну короче… було пять стадій. В кінці прийняття. 🥺
-
А детальніше)? Стало цікаво
-
Та що тут детальніше? Коли я сюди прибув то звичайно не розраховував і навіть не думав про роботу в DHL. Але коли побачив тут ці «масштаби» то стало смішно. Ну воно і не дивно. В Європі одні логістичні фірми, в Америці інші. Просто раніше відносно цього не замислювався. Можливо у великих містах більш-менш але не тут…
-
Думаю прозрів чоловік від розпі..яйства 😄
-
Та ні. При чому тут це. Хоча були випадки. Курєрська доставка від амазона. Сиджу собі в квартирі і чую як посилка мені у вхідні двері прямо «падає». Я теж був курєром і розвозив посилки. Я не скажу що я святий але кидати жорстко великі посилкі це ту матч. Хоча це все залежить від людини.