Українська Манітоба
-
Доброго дня! Чув, що можна подати податкову декларацію за минулий рік, якщо приїхав до Канади в першому кварталі 2024. Чи це дійсно так і чи є якісь нюанси? Дякую!
-
Якщо я не помиляюсь, колись давно, ще до 2014 чув що люди просто персонально подавали прохання в російське консульство. Ті зв'язуватись з мвд в Москві і через якийсь срок ( тижні? місяці?) в консульстві видавали на руки довідку про "несудимость". Як це працює зараз, і чи взагалі це працює - I have no idea. Як зовсім ненормальна ідея, можливо є опція звернутись до лойера і зробити персональну завірену декларацію , що ви не мали проблем із законом , а офіційну довідку не можете представити через війну. Я не знаю чи така комбінація працює ( вам це потрібно для PR?) , але з точки зору канадських законів - іноді персональні декларації можуть враховуватися судом у деяких справах, тож може і тут спрацює... Можливо імміграційні консультанти щось знають про такі випадки.
-
Я не знаю, можливо можна і дзвінком вирішити питання чи швидше за все листом. Але ви завжди можете зателефонувати до них і дізнатися, це буде найкраще. А 15 хвилин напевно приділяється на кожен дзвінок. Ви можете розмовляти і менше, якщо вам нема чого їм сказати.
-
Чому Ви дозволяєте собі так нахабно спілкуватись з людиною? Ви не дотримуєтесь ніякої субординації переходячи межі своїм «ти». Де людина вказала щось за паспорт? Ви додумали власну історію. Багато хто працював там ще й до війни і що тепер? Ніяк не стерти це. Але точно не вам вирішувати що робити людині, і куди їй там йти.
-
Ви дуже швидко та по хамські клеїте якісь ярлики на людей. А якщо людина ще в радянські часи просто навчалась в інституті десь в Москві чи Ленінграді? І зараз потрібна довідка про відсутність судимості для канадського PR. Якщо не помиляюсь, новий командувач ВСУ теж навчався десь на території Росії...