Українська Манітоба
-
Просто людина мабуть не розуміє де вона знаходиться. З таким палким патріотизмом чому не в Україні? ми всі тут іммігранти на рівних правах та в рівному статусі. І в такому тоні має спілкуватись з друзями,родичами,дітьми і свою мораль доносити там,а не казати що й куди запхати, звичайно можна бути не згодним з тим де й хто працював,ким, але це власна думка, яку не обовʼязково висловлювати,щоб здаватись трішки розумнішим!
-
Можна трошки спокійніше. Ось посилання: store.anycubic.com/products/kobra-2-plus?variant=43650853896354 Max Speed 500mm/s Print Size: 400*320*320mm $419.00 Якщо взяти з полем 250*220*220mm, то буде $289.00 коштувати на тому ж сайті. А щодо вставив флешку, то це ще 10 років тому у принтерах було...
-
You must: Be accompanied by a supervising driver: Who holds a valid driver's licence; who has held a Class 5 Full stage driver's licence for at least three years, of which at least two years are in Class 1; and who is under . 05 blood alcohol concentration and can pass a drug screening test. Але тут сказано ,що треба мати ці права три роки . Якась маячня .
-
Я спокійний як удав , тільки є одне але , я прошу cad$ , а це в us$ і без taxes , delivery fee etc Може ,звичайно, я гусь , але я потратив більше місяця часу , поки в мене получилось шось годне (фізичні калібровки , ремені, слайсери , і сама прошивка і d code і різні фічі як самурайський рух і т.д.) І зараз в мене 99% успішний друк без спегетті і т.д.
-
Підскажіть будь ласка стосовно провозу валюти у евро з канади чі треба декларувати ?
-
Якщо везете налічку (!) більше ніж $10,000 (в еквіваленті на канадський долар) на родину - так, треба вказати це в декларації. Це взагалі ніяк не боляче, нічим вам не загрожує, ніяких пошлін або ще щось не треба буде сплачувати, ніяких наслідків, всім пофіг - просто вкажіть в декларації. Максимум що може бути - перерахують ваша на лічку щоб переконатися що ви з сумою не на брехали