Українська Манітоба
-
В атлантичних як?
-
100% але Вінніпег - як і Манітоба - для багатьох як другий дім. Багато з нас обʼїздили як і Канаду так і Європу/США.
-
Ні, просто це називається «ми будемо незадоволені жавжди» та «трава зеленіша у сусіда».
-
На мою думку, залежить від того, де ти жив раніше. Якщо людина жила останні роки у Києві, Нью-Йорку, Варшаві і т.і., то Вінніпег звісно не для неї. А якщо людина по природі своїй любить спокій, маленькі місця, то це прямо топ. Навіть ще маленькі містечка поряд з Вінні, типу Вінклер , Брендон etc.
-
При чому тут довільні не довільні ? Я прописав що я особисто не задоволений тим , що тут статистично небезпечно? Якщо є щось додати , відповідайте людині , не мені . Мені 5 років не потрібно, щоб оціфрувати інформацію та власний досвід . І будь ласка , не робить за мене висновки .
-
Мені наоборот Манітоба заходить своєю природою , тільки немає горів( я з Франківщини ) ,але це не проблема ,пару баксиків на літак і в Альберту ) А так тут озера прекрасні,лісочок , а трейлів скільки цікавих ,дикі звірі , це найбільше за що я полюбив Канаду , а виходиш зранку ,завів машинку ,включив фари ,зайчики бігають , кожні два тижня оленів бачу на дорогах це для мене топ. Чомусь не винищена природа мене дуже сильно захоплює , на озері Рейнольдс бачили маленьких ведмежат 😍😍😍
-
Мені здається, що люди, які невдячно сприймають Канаду, є просто фінансовими туристами, які не тікали від війни. Вони просто приїхали з якоїсь іншої європейської країни потусуватись на новому місці. В них нема розбомблених осель, вбитих родичів чи друзів, вони не тікали від сирен.
-
100% природа просто неймовірна. Я як побачив озеро Вінніпег, просто був в захваті! Це ж тупо МОРЕ, але прісне😂 Та і всі інші штуки не такі щоб було ультра критично. Хіба шо черги в лікарнях, але думаю якось це вирішиться з часом.
-
Ми також з Франківська. Перших кілька років було незвично без гір, але потім звиклось. За багато років життя у Преріях отримуєш відчуття безмежного простору. Коли повертаєшся з Онтаріо до Манітоби, то здається, що горизонти розширюються. Плюс величезна кілька озер у Манітобі. Альберта красива горами, але там немає таких великих озер.