Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Денис Vrai
    wrote on last edited by
    Мабуть е саме проблема в резюме, скористайтеся послугами у центрі допомоги, вони можуть провірити на помилки та вказати що треба редагувати для подальшого використання і надходження до роботодавця
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    Запускаємо ,icq
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Паркінг з душем, туалетом, бесідками і дитячим майданчиком - ото вєнєц архітектури
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Норм ставляться. Щодо резюме, то я б взагалі не рекомендувала в резюме писати про свої хоббі та якісь зайняття/сертифікати, ніяк не повʼязані з вакансією.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    От і я не знаю. Але одного разу це мені допомогло знайти роботу (не в Канаді). HR виявився вболівальником тієї самої спортивної команди за яку я стріляла. Я знайшла тоді роботу помічника дослідника
    1 Reply Last reply
    0
  • t6377130223T Offline
    t6377130223T Offline
    ✉️
    wrote on last edited by
    А всі хто отримують 🇨🇦 паспорт стають такі вразливі до критики/зауважень відносно країни? Чи ви там щось підписуєте, по типу «Про Канаду лише добре або ніяк. Клянусь!»?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1796912027T Offline
    t1796912027T Offline
    Help
    wrote on last edited by
    🚘Авто а оренду🚘 🧭 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно 🚗▪️Від (30$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт ( на місяць) ▪️Від 37/47/57 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Telegram- @win_uber
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Критики чого? Що в Канаді немає паркінгів з душем і туалетом?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Та там же теж саме було з першою хвилею , в групі на фб писали , від 1922 року , все теж саме
    1 Reply Last reply
    0
  • t659357737T Offline
    t659357737T Offline
    𝔸𝕝𝕖𝕩
    wrote on last edited by
    Це ж загальна практика тут активно приховують труднощі та реалії і не говорять про це😜 Так і створюється реклама "ідеальної Канади" Уявляю хто їхав років 30 тому назад в рожевих окулярах🧐 Ні ютуб не глянути, не карту подивитись, їдеш тільки на уяві або чутках родичів✊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nicholas
    wrote on last edited by
    Не факт. Говорив зі старими євреями з Одеси, які вже 20 років на Брайтон Біч тусувались, то гіршої країни, ніж штати, за їх словами, у світі немає 😆
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Це загальне явище, не пов'язане саме з Канадою. Підіть до групи іммігрантів які живуть в якійсь країні 10+ років і напишіть що от ви щойно приїхали і вам те і се не подобається, якась відсталість і в Україні/Польщі і т.д було краще.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    І уявіть, що саме з кінця 19-го століття тут є діаспора, завдяки якій Канада стала першою країною, яка визнала незалежність України, визначала Голодомор геноцидом, стала єдиною країною, яка дуже швидко відіслала своїх військових навчати ЗСУ у 2015 році. Те, що, зазвичай, повільна канадська бюрократія за два тижні вийшла із заходами CUAET - це взагалі якийсь рекорд. Цього ніколи не було ні для кого. Створення масштабних програм підтримки для українців за короткий час як урядами різних рівнів, так і українською громадою - це рекорд також. Незважаючи на труднощі і власні проблеми, українська громада згуртувалась воєдино - і по усій Канаді почали миттєво виникати осередки допомоги, сотні різних проектів щодня, які потребували координації та роботи тисяч волонтерів у режимі 24/7. В Манітобі ж, програма імміграції МПНП вже за лічені дні (навіть не тижні!) після війни вийшли з тимчасовою програмою для імміграції українців. Отака погана ця Канада. Спеціально все швидко зробила, аби тільки заманити вас.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Мені здається , що це ще якась народна забава , ділитися на два табори : скиглаки та цькувачи 🌚😁 Це ж не КУАЕТчики завезли , до цього теж було, ось історичні папери , книги прям . Як новоприбулі гнали на тих, хто в Канаді вже , що тут село і деревня , в України набагато краще було, навіщо ту Канаду рекламують 😁 Погоджусь з вашою точкою зору , що нікому не буде приємно, коли його болото лають.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Або подумайте як приїжджає іммігрант з Бангладешу до Львова і починає розказувати, що то за архітектура не понятна - ні палаців, ні храмів, і взагалі село селом, не то що в моєму рідному десятиміліоннику. Хотів би я подивитись, як деякі канадські критикани йому повідписують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    DS
    wrote on last edited by
    Якщо щось занадто легко комусь дістається, то й менше цінується. До CUAET люди роками вибивали для себе легальні шляхи імміграції, тільки щоб попасти сюди та мати можливість працювати, без будь-якої допомоги від когось, але то були ті, хто знав куди та за чим їде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t659357737T Offline
    t659357737T Offline
    𝔸𝕝𝕖𝕩
    wrote on last edited by
    Я ні слова не сказав, що Канада погана. Не маніпулюйте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nicholas
    wrote on last edited by
    Для внутрішньої дискусії. Умовна війна України з Канадою, не воюєш,- тюрма. На чиїй стороні воюватимете?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    скажіть будь ласка, що було таке в "рекламі" те що ви не знайшли в Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • t659357737T Offline
    t659357737T Offline
    𝔸𝕝𝕖𝕩
    wrote on last edited by
    Для мене все тут в Канаді стало на свої місця, але ж реалії є реаліями, Канада достатньо розрекламована. Але я вдячний за все, що маю тут. Не всі тут залишаться і зможуть звикнути до інакшого світогляду. А імміграція як вона є для нас зараз то унікальна можливість, згоден, навіть отой опен ворк перміт, завдяки тим іммігрантам що їхали сотні років тому нас тут знають та цінують тому підтримка була і є топ.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags