Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Поліна
    wrote on last edited by
    Привіт, дівчата. Місто Вінніпег, Чарльзвуд. Шукаю моделей💖
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Мій коментар не спрямований проти вас. Не всі залишаться - це зрозуміло. Не всім це потрібно. Комусь щось подобається, комусь ні. Однак, ті, кому не подобається, муляє ця Канада, постійно щодня, дуже голосно, пишуть одне і те саме, перекручують інформацію, надають антирекламі яскравих відтінків. Вони збираються їхати геть "вже завтра чи через місяць" вже рік чи два, але так і не поїхали і більшість з них ніколи не поїде. Вони будуть тут жити наступні 20-30-50 років і щодня для них Канада буде "не така". Такі були 30 років тому і будуть ще. Невже десь є країна, де все легко, безкоштовно, безпечно і багато для іммігрантів чи біженців? Чи, може, хтось обіцяв, щось, чого тут, в Канаді, немає? Люди їдуть сюди у 21-му столітті, інформаційна ера. Вся інформація на відстані кліку в інтернеті. Можна навіть вживу все побачити, що відбувається на вулицях того, чи іншого міста. Чому соціальні проблеми стають для людей шоком?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Хай там яка боротьба з расизмом, але у місцевих є свої погляди і думка про кожну громаду. Я поки що не знаю що про мене думають коли я кажу що я "originally from Ukraine". Але навіть якщо до цього про вихідців з України були гарні стереотипи, то ми можемо зараз їх зруйнувати. Ви покажете себе ледащом на роботі, ваш сусід-куаетчик зворує в магазині. І так потихоньку стереотипи про українців будуть мінятися з гарних на погані.
    1 Reply Last reply
    0
  • t659357737T Offline
    t659357737T Offline
    𝔸𝕝𝕖𝕩
    wrote on last edited by
    Так і я дивуюсь тому - ок 40 років тому не було дуже технологій, так зараз же все є і скільки людей їде звідси, втрачають час і гроші бо не почитали, не перевірили, не глянули те відео про імміграцію і взагалі як тут жити без базової мови і тд. Мабуть їдуть для досвіду/фоточок або спробувати..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nicholas
    wrote on last edited by
    Я це читав ще в 00 роках. Урок з політології для AP credit, я був представником post USSR країни, тому читайте, потім подискутуємо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    www.cbc.ca/news/politics/wayne-eyre-arctic-russia-china-defence-1.6621040
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    asia.nikkei.com/Politics/International-relations/China-Russia-ties-in-Arctic-keep-U.S.-and-Canada-on-alert
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Почитайте про війну в Арктиці, яка неминуче буде в майбутньому, якщо зараз росія не отримає поразку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Беріть хлопців , ну
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я це читав давним давно і слідкую далі. Ризики тільки посилюватимуться, якщо росії дадуть шанс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nicholas
    wrote on last edited by
    Але питання було не про війну за ресурси, питання філософське: наскільки я (кожен до себе звертається) гіпокрит?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Це має відбутись щось дуже екстраординарне, щоб помінялась думка про українців тут. Навряд чи щось таке може відбутись Українська громада дуже сильна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Канадійці , дуже не люблять узагальнення . Це ще один плюс , доречі , френдлі манітоби .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Так питання філософське бо відповідь на нього залежить від різних параметрів: якщо кацапія захопить Україну і потім з нею почне воювати проти Канади то на стороні Канади визволяти Україну, а якщо Трамп захопить Канаду і нападе з нею на Україну, то я одразу застрелюся
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nicholas
    wrote on last edited by
    Канада не дасть шансу Росії, надаючи ПР військовозобов'язаним (не те, щоб я проти)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    І що дуже дивно , що саме зараз , дуже багато , ну прям хоч жопой жуй - негативних обговорень, 10 мінусів Канади ! 15 речей, яких не говорять про Канаду ! 1001 причина не їхати до Канади . Англійською, російською, українською- все що хош . Але все одне , ось ті здивування прям якось дивно . Я дивився одну приємно(до пори до часу) пару , прибули до вініпегу , декілька місяців щось розповідали . Потім «чому ми вирішили поїхати з Канади» барабанна дріб - тому що Вінніпег , це не нью йорк. Нема нічного життя та життя клубного . 🤯 Вау , дійсно? Всі ж ці розчаровання приходять , коли очікування не співпадають з реальнощами . Я особисто , прочитавши все і подивившись , очікував поле , засипане снігом . Що як вийду з аеропорту, то там мене зустрінуть бомжі , наркомани та собаки . Не буде ліжка без клопів ніде , та Мрак і біль . 😂 То поки що норм 😅 але може треба 5 років 🌚
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Канада в тому числі. І наше завдання цього добиватись. Зокрема, 24 лютого відбудуться заходи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nicholas
    wrote on last edited by
    Так а хто має не дати?👀
    1 Reply Last reply
    0
  • t659357737T Offline
    t659357737T Offline
    𝔸𝕝𝕖𝕩
    wrote on last edited by
    Але все ж розглядаю як опцію переїхати в іншу провінцію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nicholas
    wrote on last edited by
    Змушуєте ускладнювати. Сценарій гіпотетичний і не має відношення до реальних подій. Головне ідентифікація: де наші?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags