Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 211.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    Так, ми як діаспора посприяли і підтримували КУК а вони вже змогли добитись просто фантастичних результатів з урядом Канади. Так, програма КУАЕТ не ідеальна і багато не зможуть нею скористатися - але за масштаби та швидкість імплементації таких швидких візових рішень - просто уклін.
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    пробую зареєструватись велсімпле, пише недоступно зтвашого регіону, цирк
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    нема що казати, то є айфон і акаунт канадський)) але факт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    Краще після переізду(чи підписанні договору оренди)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якийсь впн може включений?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    Або українську кредитку. І дивлячись де збираєтесь орендувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eduard Fishchenko
    wrote on last edited by
    На початку тижня було багато насіння у суперсторі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Кристина Шевчук
    wrote on last edited by
    Всім привіт🙂 Можливо хтось знає відповідь на моє питання, буду дуже вдячна. Ситуація така: сьогодні була на своїй першій співбесіді, і на питання чи будемо підписувати договір мені відповіли що ні, і що коли я буду подаватися на ПР тоді мені дадуть потрібний документ... Підкажіть, будь ласка, чи це нормально?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    З комп'ютера простіше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6217749185T Offline
    t6217749185T Offline
    Boris Sapozhnikov
    wrote on last edited by
    🏡💰 #MortgagePenalties Штрафи за розірвання іпотеки Дорогі друзі! Сьогодні я хочу розкрити вам деякі аспекти іпотеки, які часто залишаються непоміченими, але можуть значно вплинути на загальну вартість вашого кредиту - штрафи за розірвання іпотеки. 💸 Умови щодо штрафних санкцій часто приховані в дрібному шрифті. Не дивно, що кредитори які накладають найвищі штрафи зазвичай не поспішають оголошувати ці факти. 🕵️‍♂️ Хоча майже ніхто не планує розірвати іпотеку заздалегідь, життя може приготувати непередбачувані сюрпризи, і приблизно третина позичальників знаходиться в цій ситуації. Це означає, що значна кількість канадців несе реальні витрати. 💸 Зараз ставки по іпотеці є відносно високими, але очевидно, що вони зменшаться з часом. Коли це станеться, багато людей почнуть розглядати можливість рефінансування своїх іпотек. Але лише ті, що мають щасливе партнерство з банком, який має лояльні умови щодо штрафів, зможуть це зробити, оскільки великі суми штрафів можуть робити рефінансування малопривабливим варіантом. 🏦 Тепер давайте розберемо основи розрахунку цих штрафів. 🧮 Для закритих іпотек зі змінною ставкою: Штраф дорівнює вартості 3 місяців відсотків. 💰 Для іпотек із фіксованою ставкою: Штраф обчислюється як більший з двох показників - вартість 3 місяців відсотків або різниця у відсоткових ставках (IRD). Показник IRD може відрізнятися в залежності від банку, і я вважаю що важливо зрозуміти як він розраховується, щоб передбачити можливі витрати. 🏦 Давайте проілюструємо це на прикладі. 📊 Припустимо, у вас є п'ятирічна фіксована іпотека під 5.5% з поточним залишком в розмірі $200,000 і ви платили її протягом трьох років (залишилось 2 роки). 🗓️ 3 місяці відсотків: цей розрахунок досить простий. Це ваша відсоткова ставка помножена на суму вашої заборгованості та 3 місяці, поділені на 12 місяців. 💡 0.055*$200,000*3/12 = $2,750 💸 Стандартний штраф IRD: цей метод передбачає порівняння вашої контрактної ставки з поточною ставкою позикодавця, за час що залишився до кінця терміну, два роки в нашому випадку. Я сподіваюся, що ставки знизяться, тому для цієї ілюстрації я використаю 4% як дворічну фіксовану ставку! 💼 (0.055-0.04)*$200,000*(24/12) = $6,000 💸 Цей метод використовується багатьма авторитетними кредиторами, які змагаються щоб надати позичальникам найконкурентніші іпотечні ставки на ринку. 📈 IRD зі зниженою ставкою: деякі банки, як-от RBC, BMO, TD, Scotia та National Bank, використовують цей варіант. Вони порівнюють вашу контрактну ставку з опублікованою ставкою, яка відповідає вашому терміну що залишився, мінус початкова знижка яку ви отримали. Я припустив, що майбутня 2-річна опублікована ставка становить 4,5% і знижка 1%. 📉 (0.055-(0.045-0.01))*$200,000*(24/12) = $8,000 💸 IRD за опублікованою ставкою: у цьому варіанті IRD, банк розраховує штраф шляхом порівняння опублікованої ставки за п’ять років, коли ви отримали іпотеку, з поточною опублікованою ставкою яка відповідає вашому терміну що залишився. CIBC використовує цей підхід. Для цього прикладу я припустив, що 5-річна ставка становить 7%, а 2-річна – 4.5%. 📊 (0.07 - 0.045)*$200,000*(24/12) = $10,000 💸 Ці цифри можуть бути досить приголомшливими, і тому важливо знати про різницю в розрахунках штрафів. На жаль, багато позичальників у Канаді не знають про ці варіації, і банки не поспішають їх оголошувати. Реальність така, що ці штрафи є для банків значним джерелом доходів. 💰
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    не маю такоі розкоші як кампуктер, з мобілки клацаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t409190064T Offline
    t409190064T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Ми змінювали кожному окремо, але якщо для дитини неповнолітньої, то треба вказувати, що вона depends та вказати хто заповнював цю заявку
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Питання по податковій , тільки шо подивився яке повернення приблизно має бути за 2023 рік , коли я ще не додав дружину то сума була 1600$ , тепер я добавив її в заявку і стало що неї 609 а в мене 356 , це норм взагалі ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Нормально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    я хочу бабкі, а апка каже якісь акаунти відкрити((
    1 Reply Last reply
    0
  • t130575184T Offline
    t130575184T Offline
    Petro Pecharskyi
    wrote on last edited by
    Важливо, прочитайте Будь ласка, надішліть правильну інформацію, як вона вказана у вашій медичній картці. Ви можете подати запит на зміну адреси лише для себе, свого чоловіка (дружини) (якщо на одній медичній картці) , дитини до 18 років (якщо ви є батьком або опікуном) або якщо у вас є довіреність на власника картки. Надсилайте лише один запит на зміну адреси на медичну картку. Зміна адреси стосуватиметься кожного члена сім’ї, зазначеного в медичній картці. forms.gov.mb.ca/enotice-of-change-change-of-address/index.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    та якось згорем пополам і старим андроідом я впорався)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Треба, але раз в рік. Ось зараз період декларацій за 2023.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Кристина Шевчук
    wrote on last edited by
    Тобто, в Канаді немає такого поняття як офіційне працевлаштування? Отримавши зп, треба якось декларувати кошти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Дуже шкода. Але я би це розкішшю не назвала.. Мій ноут дешевший за Ваш айфон 😁
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags