Українська Манітоба
-
Якщо я не правильно написала, виправте мене
-
Там буде питання, законектітся з сра. А я на скільки зрозуміла, коли пр, ви все міняєте то і акаунт треба міняти. На новий номер сіна
-
Я перечитала начебто немає такої вимоги 18 міс. для повернення податків
-
Якщо у вас ще не має 18 міс, то можна не подавати, тому що потім потрібно всеодно подавати знову документи
-
Підкажіть будь ласка, CWB Canada Workers Benefit можна додавати до декларації?
-
Разом як сім’я. Це вже 2 декларація разом
-
Це треба до бухгалтера йти і перевірити наші документи, що заповнювали коли прийшли на роботу?
-
Хтось клеймив це в декларації?
-
Можливо, щось некоректно вказано у формі ТД1. Однак, якщо це друга декларація, то в принципі не мало б мати значення вже. Борг виникає, коли є недоплата податків. Якщо не будо інших доходів, а лише робота, то уточняйте з HR. Інший варіант - піти в податкову клініку. Може, ви щось десь не вказали: personal tax credit, renters tax credit, може десь не зробили трансфер податкових кредитів. Хоча Wealthsimple все автоматично робить і дає підказки та оптимізує добре.
-
Якщо ви заробляєте менше ніж тут :
-
Все офіційно. Роботодавець нараховує ва зарплатню, та сплачує за вас податки. Ця інформація подається до пенсійного фонду та налогової. Ваш пейстаб - є підтвердженням вашого офіційного працевлаштування. Трудова угода річ опціональна. Немає за що перейматися