Українська Манітоба
-
Подякував)
-
Вже дали відповідь знизу, дякую)
-
А скільки в Україні середньо-статистична зарплатня? Баксів 500? Так мені гугл каже, але хз. Тобто «в турцію на одну людину на тиждень = середня місячна зарплата». Так же ж? А по манітобі середня зарплатня $50К на рік, це десь $38К чистими, тобто десь $3,100 на місяць. Тобто «в Мексику в нормальний (!) готель на тиждень за $2200 на одну людину = менше, ніж середня місячна зарплата» Я правильно рахую, товариші математики? 🙂
-
Історія про імміграційні схеми від різних ліцензованих консультантів з імміграції, які брали плату за дозвіл на роботу $30 тис. Будьте дуже обережні. У багатьох українців будуть закінчуватись дозволи на роботу і багато людей можуть бути у відчаї, як знайти роботу та роботодавця, через якого можна буде оформити новий дозвіл на роботу. Все добре перевіряйте! www.youtube.com/watch?v=6hpA96-eo8A
-
Повернення за оренду немає. Вам нараховується податковий кредит, максимум 525. Цей податковий кредит є non-refundable. Він знижує сплачені податки. Можете і далі подавати через Wealthsimple, але зробіть Auto-fill, щоб підтягнути всі дані. Через акаунт в податковій ви не зможете нічого подати.
-
Добрий вечір. Питання по таксах. В минулому році сам подавав через wealthsimple. Зараз є кабінет в CRA. То мені знову через wealthsimple треба подавати? чи можна через особистий кабінет CRA? Мене просто найбльше хвилює питання повернення коштів за ренту. Ніби щось таке чув, що якщо орендую якесь житло, то повертає уряд бульше $500. В минулому році я оренду не вказував, бо толком нічого не орендував в 2022. Але що, якщо я просто це поле заповню, то мені повернуть щось за оренду?)))