Українська Манітоба
-
дякую за швидкі відповіді. ви найкращі.
-
Допоможіть врятувати найдорожче – життя коханої дочки! З перших днів повноштабної війни я захищаю нашу країну. Але сьогодні, я благаю вас почути мої молитви і досягти моєї дитини подолати страшну хворобу. Настусі поставили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз 4 стадії підвищеної групи ризику. Прошу, кожне ваше поширення цієї посади з моїм проханням, кожна гривня з лікування Насті – це вже наближення до її одужання. Анастасія 5 років; ‼️гострий лімфобластний лейкоз ℹ️Розмір збору: 350 000$ ‼️Залишок збору : 338 400$ ℹ️ Допомогти можна за реквізитами 5175477410956971 дружина Buryak Olga 5351252100336073 моя картка Buryak Artem PayPal [email protected]
-
Я гадаю що краще відразу шукати роботодавця з яким будите працювати довго та щасливо. Я замітив що чим меньше вы меняете роботу ( в резюме) те більше шансів на то шо Вас заносять хоча на спів бесіду. А вже якщо ви рік півтора про працюєте та роботодавець побачить шо ви тут на довго. То може і піде не ті труднощі з новим дозволом на работу.
-
Добрий вечір. Шукаю житло для сімьї з двома дітьми 7 і 5 років і котом без шкодливих звичок. 2 bdr чи 1 bdr, але з великою кімнатою, до 1250 cad бажано у західних районах або поло парку, але розгляну всі варіанти, окрім даунтауну. З датою в'їзду 1 квітня
-
Ще раз не для суперечок. Не забувайте, що в когось голубці, а в когось мʼясо, а в когось капуста і тут, і там. Не так вже легко на 16.7 Прожити на зп. 6/6.5 годин в день. Можна ще підлогу мити , після обіду, вечором посуд в кафе. Це зп по рурал , в Вінніпегу трохи вище, але там і оренда вища і конкуренція вища Ц сертифікати треба. Тому що там порівнюють. Хтось краще влаштувався, хтось гірше. Але на таку зп і таку оренду не дуже розгонишся. Які там куби , Турції . …
-
Це в Вінніпегу така оплата праці у educational assistant?
-
Але схема працює при наявності другого дорослого із другою зарплатою 😅
-
Мої колеги в основному працюють тому, що зручно виховувати власних дітей. Канікули - дома із ними. Зранку можеш дітей завезти/на автобус посадити. Після школи - забрати.
-
Не давіть на хворе, добре там де нас немає. Треба прилаштуватися… Але бігати і плескати в долоні теж сенсу немає… Просто прилаштовуватися, як зп така. Питати де ближній фудбанк ( може хто за 100k і вище туди задонатить) А Турцііі , Куба то таке фантастика )))