Українська Манітоба
-
Є багато таких у яких є канадська віза але не можуть виїхати з України. Не забуваймо про це.
-
Доброго дня. Хто працював в минулому році на Doordash або інших сервісах доставки і вже подав податкову декларацію? Я маю кілька питань, якщо хтось захоче поділитися інформацією, напишіть будь ласка у приват
-
Це 100%, діаспора це сила, без якої Україні було б дуже важко. Саме завдяки діаспорі є всі ці допомоги новоприбулим які втікають від війни
-
Всім привіт! Шукаю відповідального співмешканця в окрему кімнату з 1 квітня. Хороший, гарний будинок, район East Elmwood. До найближчої зупинки 7 хв, в пішій доступності є такі магазини, як Costco, Walmart, Kildonan Place і Real Canadian. Кімната знаходиться на другому поверсі. Квартира світла і охайна, після косметичного ремонту. Є пральна машина і сушарка для одягу. Є договір оренди. Меблів немає. Воду і опалення оплачує лендлорд. Ціна: 490$ + електрика по лічильнику поділена на трьох.
-
А як же я прожила в Києві 20 років (переважно в часи СССР) і знаю українську? Київ в ті часи був майже повністю російськомовний. Це все з сім'ї йде. Якщо в сім'ї кажуть та нащо тобі та мова селюків, то так дитина і виростає. У мене в класі у кількох учнів було звільнене від вивчання української. Я собі теж захотіла. Батьки мені сказали що ні, я не отримаю і вони навіть не будуть намагатися його для мене взяти. Бо я народилася в Україні, живу тут і повинна знати мову. Вони не казали мені: "ой, ребенку и так тяжело, ну куда ему ещё и украинскую учить"
-
Ви праві, якщо люди нелегально втікли і потім вдають себе за патріотів - це маразм
-
Ми з друзями тут вже 10-20 років, вже давно громадяни як і Канади так і України. Донатимо багато (від 3д запчастин до 15,000$ на рік). Але не в цьому справа. Ми Дуже багато раз чули в свою сторону на кшалт: «ви в Канаді розжились і нічого не знаєте про Україну»; «вам повезло бо вже маєте карʼєри і дім»; “ви не Українці» і так далі…
-
Чи можу я просто заплатити податок на дохід із Doordash і не вказувати ніякі витрати на паливо, страхування і тому подібні речі? Тому що бухгалтер змушує мене робити якісь таблички витрати на паливо, прикладати чеки і тому подібне. Я не хочу цього робити тому що це занадто довго, а вихлоп мінімальний
-
Я за вас особисто питаю,чого ви на інших стрілки переводите?
-
Нема. І були. Двоє точно вже, були в інтернаціональному легіоні в Яворівську коли туди влучила ракета