Українська Манітоба
-
Нажаль?А в чому проблема туди попасти?
-
Ми не рахуємо себе більшими Українцями- нажаль ми не на фронті…. Там справжні патріоти.. але дуже болить коли за останніх два роки все частіше чуєш кацапську мову та «яка ж погана Канада»
-
100% як і більшість тут які давно приїхали (законно) :) хай щастить Вам
-
Та патріот Канади😉🤣🤣
-
Патріот? 100% ні. Патріоти на фронті.
-
оце патріот🤣🤣🤣🤣🤣🤣чувак,ти зробив мій день,дякую🤣
-
Я поїду на фронт разом з усіма. Але скоріш за все за Канаду в першу чергу воювати
-
І на остаток про російськомовних в ЗСУ: я радий за ваших братів, але в бригаді де воює мій брат таких багато і я вважаю їх більшими патріотами ніж себе і коли б я сказав їм, що ви за два роки не почали говорити українською, коли вони від кількості роботи не знають який день тижня сьогодні, вони б мені відповіли те саме, що і Фаріон. Відповідь можете знайти в інтернеті
-
Я вважаю що ті хто переходить на українську молодці, але також розумію, що не всі це зможуть зробити так як потрібно докласти багато зусиль і на мою думку мінімум, що вони можуть зробити то виховати своїх дітей українцями, якщо не в українську школу віддати то хоча б щоб діти розуміли яка різниця між москалем і українцем. І різниця, на мою думку не в українській чи російській мові, а у діях і думках. Читайте історію і побачите, що найбільше український спротив страждав через довіру тим хто говорить українською. В 2014 році я знав людину яка не те що українською говорила, а віталась зі всіма "слава Україні", але це не завадило їй наступного року святкувати Новий год в колі вінніпежзьких україноненависників.
-
Ой.що ви розумієте в патріотах.Настоящі трушні патріоти-це жителі Закарпатської і львівської області, яких війна затронула найменше.Тому вони виїхавши в Європу здали свої квартири втридорога настоящим біженцям із сходу України, а в Європі подались на виплати.І з Європи почали вчити всіх остальних в соц.мережах як треба бути патріотами і на якій мові розмовляти)))
-
У чоловіка в бригаді лише декілька людей, яких направили до них із західних областей, розмовляють українською. Проте це зовсім їм не заважає боронити землю свої та інші сім’ї від ворога.
-
Навіщо ви переходите на особистості, не порушуйте правила.
-
Ого, знову срач про найпатріотичнішу область? Найменше зачепила? Ви були на цвинтарях Львова та інших міст України? На фронті воюють зараз з усіх куточків України. Так само як і Українці Канади домопагають усім незалежно чи ви з Маріуполя, Донецька, Запоріжжя, Вінниці чи Тернополя.. Ви просто бачите тільки одне, а якщо вже таке говорите значить вас десь хтось прибідив або ж не дав чогось на халяву? Не знаю