Українська Манітоба
-
Будь який сусід чи інша людина можуть теоретично подзвонити в правоохоронні органи якщо бачать що мала дитина сама. На практиці звісно ви можете жодного разу не попастись. Ніхто вам не буде рекомендувати так робити це точно. Є ті хто залишають вдома й закривають все що можна і дитині пояснюють нікому не відкривати, є й ті хто не йде гуляти з дитиною коли вони на своєму районі. Але перевіряти я б не радила це питання як пощастить
-
У мене на роботі колега (не українка) виховує сина одна. З роботи відправили в відрядження в Калгарі. Вона залишила дитину з своїми друзями (сім’я), які жили з дитиною в її квартирі цей час. Син пішов до школи, розказав вчительці, що мами немає, поїхала на пару днів кудись. Вчителька визвала соціальну службу 🙄 Так колега потім три рази відпрошувалися з роботи на зустрічі з соц працівником (приходив додому). Колега - не бідна людина, до слова.
-
Дитина є дитина. Йому 8 років. Інструктуй, не інструктуй…
-
Дитина не була проінструктовані належним чином, тому прогальмувала...
-
Розклад ген консульства у Торонто. Можливо комусь актуально, бо наче воно не таке як на сайті.
-
Доброго дня! Я зараз у пошуках роботи. Один із напрямків, у якому можу працювати, це викладання англійської. Дорога спільното, скажіть, будь ласка, чи знаєте ви організації чи компанії, де потрібні вчителі англійської на постійну основу? Мова іде про викладання для дорослих. Думаю, актуально також викладання для українців. Дайте знати, будь ласка, якщо маєте якусь інформацію. Дуже хочеться знайти роботу та бути корисною людям. Буду вдячна!
-
Діти можуть йти до школи чи зі школи самі. Дітей не можна залишати вдома без нагляду. Однак, якщо діти навчені прийти додому, закрити двері і бути на зв'язку з батьками, то проблем нема. Наша знайома мала камеру вдома і наглядала за сином, який прийшов зі школи. Через камеру з ним і говорила. Ніхто за вашими дітьми не буде слідкувати, чи вони самі вдома чи ні. Однак, якщо вони щось витворять, то це вже інше питання. Якщо ж ви живете в окремому будинку, то взагалі жодних проблем.
-
Можна ще питання сюди ж,- Чи у дитини був тоді телефон з канадським пакетом? Ну про всяк випадок, якщо треба у дорозі зателефонувати… У нас 10 років, телефон є, але нема сімки Канадської. Думаю з наступного року, якщо буде ходити сама, то треба вже брати телефон…