Українська Манітоба
-
У нашого сина не було телефона усю початкову школу. Він приходив додому і вже телефонував з таблету чи старого телефону, які були до вайфаю під'єднані. Лише десь у 7-му класі купили йому телефон. В канадських школах діти не дуже мають телефони до 6-7 класу. В початковій школі взагалі будо заборонено. В нашому випадку ми жили за 300 метрів від школи, тому дорога займала кілька хвилин. Ну а пакет від Chatr можна купити за $15/місяць, якщо потрібно.
-
В школі немає «продльонки». Вірніше, в деяких школах є before and after school care прям там, безпосередньо в приміщенні школи, але черги на ту продльонку - кілька років. Працюючі батьки здають дітей в приватні before and after school care. Це може бути в форматі наприклад «баба Валя/Сьюзан відкрила у себе вдома продльонку ліцензовану, може приймати до 7 дітей». Ви тоді бабі Валі привозите дитину зранку годин з 7 починаючі, ідете на роботу, баба Валя або відвозить дітей в школу о 8:30, або діти самі пішки від неї йдуть (якщо близько), після школи вони до неї вертаються, а ви вже забираєте після роботи о 17:00 наприклад.
-
Та баба Валя у добру копієчку…хоча,яка копієчка, правда🙄…влетить
-
Підкажіть будь ласка, чи є якийсь сайт, де можна штрафи на авто дивитись? Я знаю тільки, що поштою приходять
-
Обовʼязково! Без автопеймента потрібно буде ще внести депозит з першим біллом і він величезний. З автопейментом не треба
-
Майже 5міс і нарешті 4 закордонні паспорти (я дружина, діти) 3 подорожі до Торонто і близько 7т баксів. 🙃