Українська Манітоба
-
Можна спробувати у вейп шопі типу фет панди
-
Всім привіт! Шукаємо працюючого руммейта без шкідливих звичок на підселення в окрему кімнату. Хороші умови проживання, спокійний район (East Elmwood). Пральна машина і сушарка для одягу безкоштовні. До найближчої зупинки і продуктового магазину 5-7хв. Ціна: 490 CAD + приблизно 60 CAD за світло і інтернет
-
Дякую вам, що написали це ❤️ Ми теж на це сподіваємось
-
Я вже розказувала свою особисту історію, коли мені зробили всі можливі аналізи з біопсіями та томографіями ЗАВТРА. У вашої знайомої людини біопсія 99% призначена для пере страховки. (1% залишаю на дебилізм сімейного лікаря, таке теж трапляється, лікарі різні бувають, як і люди)
-
Довелось не користуватись авто, якийсь час? 🤔😀
-
Друзі, 😺особливо хто тут довго живе. Поясніть будь ласка, коли і як ви святкуєте свята особливо Пасху (так як це найближче свято)? Ми не релігійна родина, то для нас свято це лишень привід зібратись і відчути святковий настрій. То я для себе ніяк не можу зрозуміти, святкувати все за канадським календарем чи нашим чи ви і те і те? Чи кожен сам вирішує? Поділіться думками будь ласка.
-
Ті, хто ходять до церкви, то святкують разом з парафією. Якщо родина не релігійна, то не розумію який святковий настрій може бути... Щоб зібратися сім'єю - треба просто бажання. В такому випадку вирішуйте самі. Логічніше буде тоді, коли Easter тут і лонг вікенд...
-
О так ) по добрій християнській традиції обстібаєм один одного 😌
-
Святкуйте двічі)