Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 213.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Можете не читати. Нема кого банити, всі чемні 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Є щось важливе в останніх 300
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Я в дорозі додому швидко щось просте привів )) Поясню) В ситуації з будильником ми сформували свою віру, впевненість, на підставі фактів. Ми вже не раз переконувались що коли ми лягаємо спати - завжди прокидаємося поки живі. Завжди сходить сонце. Тому ми знаючи це віримо що завтра буде так само. Тому з цими думками ставимо будильник, адже наші сподівання не безпідставні
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Те що ви дієте згідно з планами я добре розумію. Сам такий же, дуже це допомагає. Одне іншому не заважає. Ще раз скажу, що вірити в Бога, або довіряти йому, це не просто слова. З ним можна будувати дружбу, тому що Він є особистістю, хоча й духовною. Але для початку треба переконатися, чи дійсно Біблія, Священні Писання - це Його звістка людям? Чи можна їм довіряти? Чи дійсно люди були створені а не еволюціонували від інших форм життя і тп? Це основа, в якій треба розібратися, дослідивши факти, про які напишу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Віра потрібна тим, хто без неї не може подолати якісь труднощі і це нормально. Кожен вірить в щось своє, хтось в Бога, інші в себе чи навіть щось надприродне. Але переконувати людей в 21му столітті, що книги написані тисячі років тому, які косо-криво перекладені можуть бути використані як факти - це фантастика.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝕊𝕒𝕞 𝔻𝕠𝕓𝕣𝕠
    wrote on last edited by
    Мова, віра, кєфір 🤘
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Я щось далі не розумію логіку: ми ставимо будильник бо хочемо щоб він нас розбудив після певного проміжку часу, а не тому що ми в щось віримо. Ми тільки віримо в одне, що той будильник продзвенить, до чого тут сонце, завтра, післязавтра?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Чогось в контексті краси обговорюють тільки жінок завжди. Мені, наприклад, видається дуже nice канадський стандарт чоловічої краси в стилі «метросексуальний лісоруб». Я не впевнена, що це прям стандарт, але коли Блейк Лайвлі в інтервʼю каже: «….my husband, he is a big Canadian man, do you know what I mean?” я по іншу сторону екрану автоматично киваю і кажу: of course I know, my dear, it’s completely understandable
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Беріть документи і їдьте туди одразу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка що потрібно зробити щоб поміняти права? Потрібно наперед онлайн реєструватись чи їхати і там одразу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Віра в будь що дійсно може зробити багато. Залежить до яких дій ведуть ці переконання? Якщо здобувати знання про Бога правдиві, без перекручування, а з метою знайти про Нього правду - він благословить і допоможе. Довести ж існування Бога можливо. Він хоче щоб кожен зміг жити вічно. А для цього треба здобути про нього знання і про його сина, Ісуса Христа. Якби це було неможливо, справедливий Бог не пропонував би цього і не очікував би.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Моє враження від чоловіків в Канаді — високі і дуже елегантні
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Не можу зрозуміти популярність нарощених вій серед канадок. Причому не шушуть нарощених, а прям коли ти дивишся на світ як миша з-під ялинки. Тобто я не можу зрозуміти популярність цих вій в принципі серед всіх національностей, і не те що популярність, а сам факт їхнього існування
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я не знаю, де ті люди ходять, але я щоденно бачу стильних канадок, з макіяжем і всім набором ʼнашихʼ дівчачих ʼперевагʼ. І мене, до речі, ніхто з канадців не асоціював з українкою, то вже потім виясняється, бо акцент. Хоча я теж підводжу очі та малюю губи) 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Ми віримо що завтра настане. Тому що переконалися в цьому на ділі. І тому ми ставимо будильник, плануємо життя ;) Тому що ми переконані, що є великий шанс завтра знову прокинутися і діяти. Також ми знаємо що якщо є день то буде є й ніч. І і цьому ми теж переконалися з часом. Так само і з вірою в Бога, в те що його норми та ради найкращі, і в його обіцянки щодо майбутнього. Коли ми досліджуємо навколишній світ, то переконуємось як все мудро створено. Якщо досліджувати як Бог діяв в минулому, як тримав своє слово і як пророцтва збувалися численні, теж можна впевнитись, що він є тим, хто не може брехати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    No Name
    wrote on last edited by
    А що треба вдягати , якщо не штани ? В джинсах холодно. Саме хлопкові штани на флісі і вдягаються на кожен день.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Давайте факт від бога, чому небо голубе?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5914284250T Offline
    t5914284250T Offline
    🍇🍒🥑 Юля
    wrote on last edited by
    Щиро дякую!!!🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t5224308198T Offline
    t5224308198T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    багато хто їздив у відпустку, все окей
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Звісно, я згоден, що те що трава зелена, небо голубе ми знаємо. Але наприклад чому воно голубе - можуть запитати діти?) І ось правда абсолютна є. Але хтось може сказати що небо голубе просто того що так треба… І це дитину може не переконати. Але якщо навести факти, які все пояснять детально, дитина зрозуміє і її віра буде на твердих доказах . Якщо говорити про нашого Творця, як вже написав тільки що, треба брати до уваги що він є особистістю. Ми створені за його подобою. І він бажає щоб кожна людина до нього могла наблизитись і пізнати його краще. Але для цього треба цього забажати, і розглянути докази без упереджень. Це непросто, але якщо хтось готовий до цього і бажає - це не важко
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags