Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 211.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5914284250T Offline
    t5914284250T Offline
    🍇🍒🥑 Юля
    wrote on last edited by
    Друзі, доброго вечора! Підкажіть будь ласка, якщо маючи на руках дійсну візу і WP покинути Канаду на тиждень або на два, то потім при в'їзді знову до Канади не буди ніяких проблем? Підкажіть будь ласка, може хто вже покидав Канаду, а потім повертався через пару тижнів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Думаю, ви абсолютно праві
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Я б посперечалася з елегантністю, але мої враження візуальні також приємні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Мені здається ви не знаєте як користуватись будильником або говорите не зрозумілими метафорами про будильники і завтра. І якщо б ви досліджували світ то б побачили, що нічого тут мудро створеного немає, включно з людиною, а все еволюціонує через одне місце.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я спілкувалася з нашими дівчатами, майстрами маю на увазі, які роблять вії. Так виглядає, що знову ж таки тут не було альтернативи. Деякі з канадок спочатку не вірили, що оце можна таке натуральне наростити, перепитували кілька разів, і то не одноразовий випадок). Тому, думаю, грядуть зміни в тому сенсі. Власне, як і з нігтями - пазурями, ніби залитими клеєм момент. 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Візьміть будь що і звглибтесь дослідження цього. Волосся, метелика, явища природи, навіть якісь прості рослини. І побачите яке все не просте, і точно не через одне місце… Ось один з прикладів, про мушку. У всього що нас оточую є конструктор. Вчені дослідили, що один вид мух, а саме плодова мушка, здатна робити повороти, подібно, як це робить реактивний літак, але за долі секунди. «Щойно народившись, вони вже літають, як аси,— каже професор Майкл Дікінсон.— Це так само, якби немовля сіло за штурвал літака і точно знало, як ним керувати».Вчені зафіксували на відео трюки «вищого пілотажу» плодової мушки і з’ясували, що вона змахує крильцями 200 разів на секунду. Але, якщо треба втекти, вона змінить напрям руху лише раз змахнувши крильцями.А що сказати про швидкість її реакції? Вчені дослідили, що ці мушки реагують на небезпеку в 50 разів швидше, ніж людина кліпне оком. Професор Дікінсон пояснює: «За долі секунди мушка виконує дуже складні обчислення, щоб визначити, де небезпека і куди найкраще втікати».Як саме мініатюрний мозок плодової мушки виконує це, залишається таємницею, яку досі не можуть розгадати дослідники.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    No Name
    wrote on last edited by
    Так а навіщо ? Якщо є штани в яких зручно рухатися і тепло. Я зараз не маю на увазі одяг для спорту, я маю на увазі спортивні костюми кежуал.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Щорти , розстібнута куртка і шапка 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Вдягайте під джинси термобілизну і не буде холодно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    Ми знаємо що завтра настане тому ще це очевидний циклічний процес і з дуже високою вірогідністю ми завтра прокинемось і почнемо діяти використавши будильник як інструмент який допоможе нам прокинутись у певний час В тому то і суть інтерпретації та міркування, що любе явище які ви опишете за допомогою віри можна пояснити більш конкретним та реальним способом
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Не зовсім правильне питання. Якщо ви хочете зрозуміти, чому небо голубе - вчені вже давно це пояснили. Але якщо ви хотіли б дізнатися які є докази що Бог існуює, діяв і діє - таке питання було б більш доречним.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Я навчилася вдягати вельветові штани + термобілизна з мерино вовни. Бо в джинсах дійсно холодно. Особливо в облягаючих. І під них складно надягати термобілизну
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Буду відпочивати. Дякую за спілкування. Завтра відповім. Бережіть себе
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Очевидний для вас чому? Тому що ви в цьому вже переконалися за роки свого життя. Якщо доторкнутися горячого, ми теж вже знаємо - буде боляче. Це всього лиш приклади того, як насправді можна побудувати довіру до Творця. Дослідивши його творіння, його діла, переконатися що це був саме він а не просто якийсь збіг обставин. І тобі вже на цьому "фундаменті" можна будувати подальші знання і відносини з нашим небесним Батьком. Коли ми на ділі перконуємося, що він існуює, відповідає на наші прохання, і робить багато щоб люди змогли жити без зла, проблем і болю, тоді наша довіра до нього настільки ж міцна, як і в те, що завтра буде знову ранок, і буде боліти, якщо торкнутися гарячого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    Що/хто таке/такий Бог?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Так давайте вже ті докази, а не про мухи нам тут розказуйте
    1 Reply Last reply
    0
  • t553733440T Offline
    t553733440T Offline
    Ruslan Kachura
    wrote on last edited by
    Я вас розумію. Тому завтра відповім вже в приват тим, хто хотів. Я не бажаю тут писати всім, тому що не всім це цікаво. Слушна думка 💭
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh S.
    wrote on last edited by
    Варто вам створити свою групу для обговорення ваших духовних упереджень. Душно стало)
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    Налистники я люблю Поділіться, де смачні ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sayfullo
    wrote on last edited by
    youtube.com/shorts/r-0UwE2UE-o?feature=share
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.