Українська Манітоба
-
Знаходити товари, вироблені в росії, розбивати їх на очах здивованих індійців, розбиратись з канадською поліцією з цього приводу - звучить як план, який точно має сенс)
-
Україна 0 по зрівнянню з Канадою.
-
Випадково. Одна чашка потягла за собою інші і вони всі загинули
-
Яка може бути раціональна причина свідомо бити чашки в доларамі?
-
я позавчора розбила 4 чашки в доларамі і мені навіть не дали заплатити, хоча я поривалась)
-
Ну давайте так… Бути вже чесними то до кінця. Українська система здоровʼя , шкіл, позашкільних закладів освіти, як і всі інші системи, в тому числі армія це недорозвалена радянська (або як ми часто зневажливо любимо казати совкова) система. Визив лікаря на дом і т д (канадець би заплакав гіркими слізьми як би про це вчув))) Була хороша чи погана(враховуючи гулаги і не тільки ) це на ваш розсуд Але вона така як була На жаль Україна не створила чи не встигла ще створити систему яку би держава реалізувала, її навіть в теорії немає… Як я розумію щось типу Фінляндії… але чіткого описання немає … Був гібрид радянського і європейського типу який довго існувати теж не може напевно Тому сперечатися яка система краще резону особливого немає Чи як думаєте? Шановне панство? Та і порівнянювати особливо немає чого, треба удосконалювати те. Що тут є Відкривайте кавярні, заправки, тренуйте дітей А говорити як в Україні погано це не дуже правильно Візьміть від України те що краще було і попробуйте реалізувати тут
-
Біднятка, я вже хотіла двох додому взяти, бо дуже жалко 🥺
-
Є якесь пояснення цьому? Не вірю, що в COOP не вистачає ресурсів щоб зробити простеньку APPку з підтримкою QR-code, Apple Pay etc.
-
Такого плана заправки є на трасах, це так звані travel centres. В межах міста, навіть на Периметрі, будувати щось подібне немає ніякого сенсу. В межах міста заправка = швидкість, заправився, grab n go що тобі треба, і поїхав далі. Для «посидіти, поїсти круасан» є Тім Хортонз.
-
#паганаКанада Всьо
-
Найкраща країна, де пів заходу України миють жопи італійським пенсіонерам, бо нема роботи. При цьому кожен другий ходить в норковій шубі за 5 тис баксів, а в шафі може і не одна. Оці всі лакшері резорти, спа, ресторани… на які чомусь є великий попит у бідній країні… країна, яка просить про фін допомогу у такої поганої Канади, і не тільки, (де навіть «нормальних» кавомашин немає на заправках)… Якесь таке фу відчуття, на жаль.