Українська Манітоба
-
Зараз це часто обговорюється, деякі ресторани навіть ввели це- більша зарплата - і без чайових. Поки що вони в програші;-)) Найбільше протестують ті які хочуть мати "контроль" за якістю сервісу- заробили- даю чайові, не заробили- не даю. напевно якщо ціла країна це змінить, то можливо.
-
І його апрувить продавець. Парапам пам 😂
-
Особливо коли це Амазон і там нема можливості залишити поганий відгук😂 youtu.be/y83BS_mK9GE?si=61rd8LfnKq_HssWe
-
Блін! Де ви були раніше( Купив в вінерс взуття, воно через півроку розлізлось, а чек викинув😔😔 Ну наступного разу не буду викидати)
-
Дякую.
-
типу як бігаєш, посміхаєшся, надаєш сервіс...за те і винагорода
-
еммммм...а платити кухарям просто більше - не варіант? а от офіціанти на умовному мінімумі будуть добивати собі зп саме чайовими... просто думки вголос
-
Так багато не треба;-))) у Данії ніде сильно кеш не потрібно. Але ідіть у банк або компанії що спеціалізуються на обміні (я приклад даю лінк), вони вам поміняють www.knightsbridgefx.com/?utm_source=google&utm_medium=paidsearch&utm_campaign=BoF_Search_CA_Brand_&utm_term=knightsbridge%20currency%20exchange_e
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи проходив хтось мед. огляд платно у Вінніпезі? Терміново потрібно пройти. Health card ще не має, прийде на пошту через декілька тижднів. Цікавить медична установа та ціна.
-
Доброго дня! Підскажіть, де краще поміняти гроші (євро та долари США) на канадські долари? Ми в Торонто в аеропорту. Сьогодні ввечері літак у Вінніпег. Чула розмову українців, що краще поміняти в аеропорту, так як в місті інший курс. Що порадите? Міняти в Торонто в аеропорту чи вже у Вінніпезі?
-
ну це якась дивна політика, як на мене змушувати офіціантів віддавати вимушено частину якусь... але то таке...кожен сам у своєму бізнесі визначає, як кому краще я не зі злоби чи якоїсь нахабності...просто саме це трохи здивувало
-
Скарга до BBB діє дуже добре, якщо бізнес шанує свою репутацію. В будь-якій великій мережі чи більшості нормальних інтернет-магазинах ви можете повернути просто так. Ті бізнеси, які не приймають стандартів повернення, як правило це відразу пишуть у себе на сайті чи в магазині.