Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    так, тільки треба щоб консерва була з кільцем, а то наврядчи нападник буде дивитись як ви консервним ножем це робите 😄 хоча це може якось психологічно на нього вплинути, коли він побачить таке, то подумає, що божевільна жертва та не стане зв'язуватися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    P K
    wrote on last edited by
    Доброго дня,шукаю помічника на сьогодні вигрузити пару диванів з машини і занести в приватний будинок 13:30 ,пів години роботи,25,центр
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Moving Winnipeg
    wrote on last edited by
    Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    З відстані попасти в руку хіба що ви от дуже тренована або випадково. Неймовірно складно попасти в кінцівку яка рухається швидше ніж ви можете прицілитися. З пістолетом доречі ходити взагалі заборонено. Тобто така ситуація вже поза межами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    з ножем ходити не заборонено. Ви можете купити собі любий (є обмеження), крім тих що можна розкладати однією рукою - і ходити собі на здоров'я. Але ніж не для самооборони а для інших потреб, типа на кемпінгу, полювання тощо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    я так і зрозумів, то не буду питати аби не витрачати час. Воно як спочатку таке, то страшно уявити як треба буде вичитувати договір і все одно щось вилізе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    практика нормальна, але не трансфер
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Так, абсолютно, тільки дивіться, щоб це була офіційна проперті компанія. Якщо вас не підтвердять, гроші повернуть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я не просив pre-approval, I was shopping around.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    я так розумію що для преапрувал треба документи, тот все ясно, але хіба просто рейт сказати який навіть нікуди не піде але треба для порівняння - то вже так багато треба? От цікаво навіщо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Masha
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо знайшли житло, але щоб подати на нього аплікацію хочуть спочатку депозит за пів місяця. Чи це нормальна практика тут така? Вони дають мейл і на нього просять скинути етрансфер. Чи в когось таке було?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    До речі, ефект несподіванки у випадку нападіння працює добре. Мою подругу переслідував нападник на темній вулиці і було ясно, що втекти вона не зможе, і коли він її майже наздогнав, вона несподівано розвернулася, кинулась до нього, обняла щосили і почала у весь голос кричати "Ура, нарешті!!!" Він тікав від неї як навіжений)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    1. Звернувся вчора в приват за розрахунком рейту 2. Дав усю інформацію, усі цифри по доходу. 3. Сьогодні навіть дав кредит репорт. А мені кажуть: "ой, треба ще дати усі документи". Одним словом, думав, що буде інший рівень сервісу, а виявилось, що стандартний підхід - отримати всі документи, всю інформацію про тебе, щоб потім просто вже не було куди діватись. В той час, як розрахунок рейту потребує тільки введення циферок на комп'ютері, мені розказують казки, що треба мати пдф-документи. На жаль, розчарований підходом. Інші іпотечні брокери не вимагають всіх документів для розрахунку рейту і мають простіший процес.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6217749185T Offline
    t6217749185T Offline
    Boris Sapozhnikov
    wrote on last edited by
    I understand your frustration, and I'm sorry to hear that you've had a bad experience. There are over 30,000 mortgage brokers in Canada, each with its own approach, which can make it difficult to navigate the process. I want to help you as much as possible, but without a full package of documents, I can't guarantee any mortgage rates. Good luck and Sorry again that I was not able to help you without having the full information.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    так і на будівлі є, і у них має бути сайт, тощо. Чи ви їх десь через фейсбук знайшли?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    У них є сайт? Як ви їх знайшли?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Masha
    wrote on last edited by
    А як перевірити чи це проперті чи ні, я ще в цьому не розуміюсь?. Вони сказали,що спочатку гроші,а потім вони відправлять аплікацію. Це мене насторожує.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав Ярослав
    wrote on last edited by
    Я теж довго думав . А потім запитав себе «шо важливіше ? Боятись суду/проблем/депорту , чи втратити здоровʼя/життя ?» Ні до чого не агітую , просто кожен сам робить вибір
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Masha
    wrote on last edited by
    Ми на етапі заповнення аплікації. І просять етрансфером відправити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Masha
    wrote on last edited by
    Так,я також заходила на цей сайт. Але не знайшла там оренди. Лише продажа.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags