Українська Манітоба
-
якщо це вони, то проблем не мало б бути whiteland.realestate
-
На сайті Kijiji. Сайту не знайшла по оренді. Лише мейл який вони нам дали. [email protected]
-
Просто не розумію, на фіга було витрачати годину мого часу на це все? Скажи відразу: "ось треба мільйон документів у пфд, без яких я навіть не буду дивитись на твою аплікацію". Тепер я відіслав свої дані - і все. Інформації не отримав, бо ж "треба мільйон документів ".
-
Я не знаю як у Канаді (не вивчав це питання) але в Україні вже давно заборонено вкривати додаткові відсотки. Тобто береш, наприклад, іпотеку, тобі забов'язані надати повну інформацію за що та скільки потрібно буде заплатити, якій відсоток по кредиту, графік платежів, відсоток по страховці на житло/життя. Можливість дострокового погашення.
-
Мейл офіційний, який вам дали. Не знаю, якщо можна під'їхати до них в офіс, домовившись про це, було б спокійніше, звичайно
-
Every bank has a lengthy set of requirements, particularly when discussing discounted rates. If I have access to certain figures, I can determine whether a client qualifies for a standard mortgage with a rate of around 4.99%. However, in order for a client to be eligible for rates between 4.69% and 4.89%, a substantial list of documents is required, and even one word or sentence can negatively impact the chances of obtaining a better rate. For instance, if a client's employment letter states that they work an average of 40 hours per week, two years of employment history with the same employer becomes mandatory.
-
Так, але якщо клієнт просить дізнатися відсоток, а вам потрібно дізнатися про наявність документів, то вам повинно бути достатньо запитати у клієнта чи має він потрібний документ. Якщо вас цікавлять якійсь данні з цього документу, наприклад, скільки клієнт працює годин на тиждень або як довго, то це теж можно запитати. Дуже гарний приклад - заявка на отримання номінації. Це, по суті, електрона анкета, де потрібно відповісти yes/no або вказати данні, наприклад, скільки років ви працюєте за останні 5 років? І все це без додавання жодних документів. Після того заявник баче бал, який автоматично розраховано. А вже після того аплікант буде підтверджувати заявлені данні документами. На мою думку, так само повинно бути й у процесі розрахунку відсотку. Навіщо ускладнювати процесс документами (з обох боків), якщо відсоток може не задовільнити клієнта та він відмовиться від пропозиції?
-
If you have купівлі продажі документ, I can lock in the rate until the possession date. Moreover, if the rates go down, I can even get you a better rate. This is the reason why this document was included on the list of "million documents".
-
Та людина спитала вас на яку ставку може розраховувати зараз, в цей момент. Ніхто ж певно вас не просив цю ставку тримати місяць чи два.
-
www.cbc.ca/amp/1.7159414 Добрі новини
-
Ні, але такі бізнеси як cf полопарк отримували більше мільйона за рік…