Українська Манітоба
-
Я можу розказати, якраз допомагала з одним таким прорахунком- 2 спальні квартира за $198,000, deposit 20%, плюс орієнтовно покупець ще має дати 2% на усі closing costs. Тобто десь $45-46,000 дали за купівлю. Ну ще ремонт треба, напевно $1,000-2,000. Далі вже усі лише місячні витрати- податок порядку $180, condo fee $520, та іпотека у них $722. Ще потрібно десь $80 врахувати на страховку. Тобто у місяць їм виходить $1,500 помісячно.
-
Додам, що кожний раз коли ви звертаєтесь в банк стосовно кредиту, то будуть робити hard check. Коли ви це робити багато разів у стислий період часу це дуже б'є по кредит скор. У RBC, наприклад, є внутрішнє правило, якщо таких запитів 5 та більше, то вони автоматично відмовляють вам у кредиті
-
Хто користувався цiєю послугою CIBC банка. На картку якого українського банку реально проходить перевод? Бо 2 дні назад перевів на свою українську доларову картку Credit Agricole, CIBC гроши списав, але на мою картку укр банку гроши не надійшли😡 #CIBC #Global money transfer
-
Можливо комусь потрібен запис на хелс карту на завтра,напишіть мені,буду відміняти свій запис