Українська Манітоба
-
Це погані новини що все суспільство так побудоване🤣
-
Я прекрасно знаю як це працює. Навіщо це робити якщо є пачка резюме ? Мову і знання він перевірить на співбесіді, це його робота. Ця практика була поширена в СРСР і в Україні, нажаль. Якщо немає зв'язків резюме ніхто і ніколи не побачить. Я ще раз кажу, називайте це красиво networking, або некрасиво як це прийнято у нас. Ви розумієте що у нас це має негативний відтінок, а тут чомусь networking wow, чудово🤣🤣🤣
-
тут дають рекомендації, то може дати Вам якийсь приорітет в розгляді на посаду ( наприклад з 10 кандидатів вас першим розглянуть) але то не значить що Вас точно візьмуть, адже вимоги всеодно мають бути виконані. І якщо Ви не підійдете, то Вас не візьмуть леше через те що ви від того-то
-
Можна називати як завгодно. Коли я в Канаді телефоную і починаю розмову, а потім одним з перших питань звучить щось на кшталт "ти від кого?", в мене виникають певні асоціації 🤣 і так, це місцеві чисто канадці
-
Добрий вечір! Загубила нещодавно, в бібліотеці за 5 хвилин і 5$ замінила
-
Всім привіт! Хтось губив проїзний? Як відновлювали? Тільки через Winnpass transit? Дякую!
-
Ви серйозно?🫤 бачу ви не знаєте різницю між nepotism та networking. У Канаді networking дуже допомогає знайти роботу, і ваш комент тут взагалі ні до чого...
-
ТЕРМІНОВО здається квартира на вулиці Balmoral, навпроти університету, 1 бедрум(спальня+кухня студія) 900 $ / місяць + електрика Можлива як короткострокова (1-3 місяці), так і довгострокова оренда. Писати за фото та деталями у директ. #оренда
-
Кум, сват, брат
-
Давайте без традицій з СРСР.
-
Так, без авто тут взимку мягко кажучи не дуже комфортно) Але якщо робота поруч то можно пережити. Тихо, безпечно. Гарні, нові будинки та апартаменти значно дешевші ніж такі самі в Вінніпезі. З/п однакві, але так, роботу треба знайти. І краще, я вважаю, ходити всюду особисто в подібних містечках.
-
Усім дякуємо, вечері розібрали!