Українська Манітоба
-
Ні, звичайно, компанії ж працюють чисто з альтруїзму, чисто щоб нам було цікаво забирати свої пакуночки безпечно 😁 Найняти людину на мінімалку на 40 годин на тиждень - 15,3*40*4 = 2448 на місяць, 30 тисяч на рік, 300 тисяч за 10 років. У проперті може бути 10 будинків по місту. 3 мільйони доларів за 10 років. І це я не рахую ті податки, які компанія ще сплачує за працівника, бо порядок цифр і так досить вагомий. Кому це треба і для чого? Ну камон)
-
Шукаю двох дівчат або двох жінок на підселення з 1 липня (до 1 травня треба підписати договір). Другий поверх у приватному будинку (загалом є 2 поверхи і бейсмент). Окремий вхід. Дві окремі кімнати та спільна ванна. Є простора вітальня з кухнею, машинка та сушка для одягу, посудомийна машинка. Вартість 635$ за місяць без комунальних. Комунальні не дорогі, до 100$ в місяць. Район Grant park. Дуже тихий та спокійний, зручно користуватись автобусами, є магазини поруч та парк. Будинку 2 роки, все нове, чисте і акуратне. За детальнішою інформацією пишіть в приват.
-
Людям це треба, в яких піздять покупки ))) тю Ми зараз захищаємо корпорації, які роблять міліарди ? Чи що?))) Ось Китай зараз зайде в чат . Там в кожному будинку , плюс мінус нормальному , ціла мала армія своїх охоронців . Які сідять, дивляться на камери . І якщо треба , приходять довати піздюлей кому треба . В домах побогаче, в спальні може бути тривожна кнопка . Натискаешь- прибіжить брігада . А так - домофон на швидкому наборі , і це норма . І витрачають мільони , і нічо, всі живі і продовжують компанії робити мільони зверху
-
Так це все закладено в ціну, це ж не безкоштовно все відбувається. Значить, в цілому маржа це дозволяє, вони не свої гроші на це витрачають)) І в Китаї, ймовірно, інші економічні реалії, тут важко сказати, бо я не в курсі. В Україні теж найняти людину набагато легше, ніж тут, бо на зарплату їй в Україні легше заробити, цінність праці в Канаді набагато вища. Ми не захищаємо корпорації, хотілось би просто захищати здоровий глузд)) Коли я написала "економічно нереально", я мала на увазі не те, що вони не можуть собі дозволити, а те, що це економічно трохи тупо. Ніхто не заплатить за квартиру на 30% більше через єдиний фактор, що там коробочки стережуть, жодна компанія в це не вкладеться, якщо там хоч одна людина при тямі є. Але ми дивимося з різних сторін і наші позиції не можуть бути однакові)
-
Це не щось нове , ми ж не колесо тут робимо , е ці консьержи усюди . Навіть у Канаді є будинки , де сидить людина 24 години на вході . І нічо , не в золоті люди платять за ті хати , плюс мінус така ж ціна . Так що не думаю що питання тут в економічний нереальності .
-
Мінімум 83 квартири має бути в домі, щоб покрити зарплату 8-годинного робочого дня людини на мінімалці за такою ставкою. Не знаю, скільки квартир в жилих комплексах в інших районах, але суттєва частина даунтауна випадає з цієї когорти) На все інше потрібне споживацьке дослідження, наскільки люди готові платити більше на ХХ доларів за конс'єрж сервіс, платячи рент. Але для того, щоб оплатити таке дослідження, компанія має бути зацікавлена. А ринок оренди в Канаді належить орендодавцю. Ну тобто і так знімуть, навіщо те дослідження) Це трохи замкнене коло таке виходить
-
living on-site - це теж втрата для компанії, оскільки вони платять за квартиру менше і компанія недозаробляє, схема розрахунку така сама, як при наймі, тільки рахуємо недозароблені гроші
-
Він консьєрж,прибиральник, сантехнік і далі по списку (завгосп на наш лад)
-
Так а як ви це бачите? Типу мотивація корпорацій має бути робити добро для людей? Нові технології і няшечки для клієнта з'являються тільки там де є конкуренція, це всюди і завжди так було, є і буде
-
Дуже багато будинків мають living on-site building super/caretaker
-
Мені було б цікаво подивитися їх розрахунки, але я не знаю, як це зробити без зброї 🤔 Але мені здається, конс'єржів в Канаді набагато менше, ніж деінде. Хоча моя статистика може бути замала для висновків
-
Ага, тобто нахер воно їм не треба , і так сожруть, можна і гімно давати, бо іншого не знайдуть 😁 Повертаємось до того, що ті компанії - ахіревші просто , і все . Не робиться тут для людей , як може десь хтось звик , нажаль. Конкуренція нема , людей нема , ніхера нема . Гусі є, і чайки прилетіли вже . Скоро пелікани прилітають, ось все що маємо 😂
-
Ви собі просто не уявляєте як часто течуть труби, забиваються туалети, не гріють батареї і тд, а якщо якийсь серйозніший leak, то треба відкривати стелю в одному юніті і підлогу в іншому, а це вже +- 5к за один такий ремонт, так що зарплата завгоспа - це капля в морі 😄