Українська Манітоба
-
Я тут для себе ще зробив висновок , що є тут трошки ментальна вава в головах . Що якщо воно захищено- то воно небезпечне . Тобто якщо є охоронець - значить місце погане . Якщо потрібні ставні на вікна- то місце жопа . Нема тут приіентівного захисту , щоб просто був. Ось як у бібліотеці , ніхера не було, мужика підлітки зарізали . І все , поставили і металодетектери, і поліцію- привентівно же , круто. Але народ всі разом кажуть- та як же це так , все , треба прибрати ментів ! Прибрати всі заходи безпеки! Це ж бібліотека!!!! А не наркопрітон якийсь! Як сюди люди будуть ходити , коли вони будуть знати , що тут менти стережуть ???! Це місцеві новини , трошки гіперболічно, але по суті . Якщо нема охорони- то безпечно. Якщо є охорона - не безпечно .
-
Особливо в старших будинках, туди trades guys як по святу воду ходять ( я знаю про що говорю, бо сам їх туди посилаю)
-
В перерахунку на 10 років абсолютні цифри доволі справляють враження
-
Так, але якщо ви бачили рейти сантехніків, електриків і всіх решта, то зрозумієте, що ці витрати для компанії - це капля в морі
-
Так він і так там живе і відповідає за будинок, де extra витрати? 😄
-
Я це трохи по-іншому бачу, мало того, що батареї, труби etc, так ще й витрати на security (300 тисяч в перерахунку на 10 років))
-
Ерік, ви мені дуже імпонуєте і я вас заочно поважаю, але ви зараз озвучуєте якісь революційні мотиви епох, коли валили аристократію в усіх нам відомих країнах)
-
-
А деколи викликають ремонтувати піч, а там подарунок від сусідів 😄
-
Ми починали з обговорення питання, чи має сенс наймати там, де нема. Якщо людина є і відповідає за будинок і пакуночки, ситуація не підлягає аналізу в принципі, бо все вже є)
-
ну може, але мені здається, ми трохи збили тему, не з того починали ж) починали з грошей)
-
Плюс податок на землю, мабуть
-
Я також думав шо вони гроші рублять величезні, але калькулятор все поломав ( Я за ренту плачу 1600. На поверсі +- 30 квартир і всього 4 поверхи. На 1му трошки менше але то пофіг. 1600* 30 * 4 = 200к Вираховуємо 35% податків з прибутку 130000к. Є прибиральниця + мейнтененс + менеджер і його зам. Виходить шо майже нічо нема(
-
Слухаюсь, повинуюсь 😌 А, ой, тепер я озвучую мотиви якихось давніх епох))