Українська Манітоба
-
Хах «Проект установки отримання кисню при розділенні повітря потужністю 22 200 м3/год в умовах ДП «Мессер Україна». Технологічна та конструкторська розробка ректифікаційної колони та турбодетандера 🙄🥱🥴🫨😵💫
-
Коротше, якщо будуть у вас безкоштовні квитки, давайте знати. І пишіть частіше про хокей.
-
Брат працював там - більшість що вам розповідають - фейки
-
Соціолог бакалавр —> ой що робити, виявляється у мене немає спеціальності! —> робоча на заводі, продавщіця у супермаркеті і т.д —> Гос Управління Магістр —> дата аналітик і радник по статістиці (ступеня по статістиці у мене немає, але якось крутилася)
-
взагалі обирати професію в 16-17 років, коли ти ще сироїжка з великими очима і нічого про себе не розумієш, хто ти, що ти - така собі ідея. я не знаю, як люди одружуються в 18 років і живуть все життя разом. у мене з тих пір і в колі спілкування-то одна людина лишилась) світ міняється зараз дуже швидко, люди міняються швидко також.
-
Більше проблема шо оцім всім хімікам і різним іншим рідкісним спеціальностям потім тупо нема де нормально працювати в країні навіть якщо хочеться. Наприклад, у мене була "чудова" опція переїхати в Вінницю шоб працювати з різною автоматизацією на заводі Вінницької птахофабрики за 3к грн в місяць і 6кг курки. Я тоді плюнула на це і обрала стати проджект менеджером і стартанула як стажер в маленькій місцевій фірмі за 5к грн і без переїзду в інший кінець країни. Так плюнули і всі мої одногрупники, тільки один в дитячій школі викладав робототехніку.
-
100% 😎
-
Я, до речі, поступала в академію в 16 років, будучи фанатом своєї професії майбутньої) ііііііі я за нею не працюю 😁 а 8 років вкладено)
-
Теж правда. Але я вважаю, що в цілому ваша історія хороша, хоч і несподівана. Зате зараз любите свою роботу ж?)
-
Ми колись в нашій лабораторії на колоні проганяли деякі міцні напої 😅 Досить цікаві результати отримали)) а ще був предмет ПАХТ…всі сиділи і просто слухали, бо мало чого розуміли…а відкривши книгу - там навіть було вказано якого розміру треба робити фундамент під реактор АЕС…і взагалі весь підручник можна було б обізвати «АЕС власними руками. Від фундаменту до повного відключення реактора для чайників» 🤣
-
Можете писати диссертацію "Аб'юз фізичний від несвідомих тварин"
-
о боже, це був варан? ротвейлер? гієна?