Українська Манітоба
-
Хоча мені ось це більш подобається Ще декілька годин тому атакував Україну ракетами, а під ранок - літакопад у рідному полі 😏
-
Все переплелось в даному чаті - хокей, хімія....Виходить, що гра Jets - це справжня хімія?))
-
Нууу…насправді працювати є де…а до 14 року було ще більше…була Луганська область із її хімічною промисловістю та той же Донбас зі своїм «Стиролом» до прикладу. А так, отримуючи класичну освіту за подібною спеціальністю, завжди є можливість йти в педагогіку 😅
-
Ну так, та й не тільки в універ. В універ - то під час та після аспірантури
-
В педагогіку - це викладати в універ? Можливо, зараз щось змінилося, років 10 тому потрапити на викладацьку посаду можна було тільки за гроші, які цією викладацькою посадою ніколи не відбити)
-
Все на світі - то є хімія 🤭 Вона повсюди, і вона прекрасна ❤️
-
І ставати ланкою в корупційному ланцюжку, на якому була побудована вся система освіти. Але заради справедливості, ситуація була така не всюди, чим провінційніше був вуз, тим це було більше виражено. В Дніпрі у нас все було дещо інакше, а от Полтава, де я проходила постдипломну освіту, це просто корупційна Мекка
-
У нашому ВУЗі на всіх стінах було розклеєно контакти, куди звертатися, якщо викладач якийсь чи хтось із адміністрації буде просити хабаря. Студенти реально користувалися. Нам нікому не пропонували шось «порєшать» . Тим більше, що багато хто із наших викладачів були технологами та працювали на різних підприємствах, вони могли даті рекомендації для майбутнього роботодавця чи могли запросити працювати разом із ними. Та й багато хто із викладачів говорили нам, що якщо хтось бажає собі «купити» диплом чи знання - то краще йти із ВУЗу відразу. Бо в принципі ніхто не хоче отруїтися лікарськими засобами чи продуктами харчування (бо ПДК речовин може бути більшою за дозволену, до прикладу) Також для студентів було можливим стажування за кордоном, що відкривало інші можливості та горизонти для подальшої роботи та співпраці.
-
Ви як не місцевий, я буду міняти колеса вже ближче до Victoria Day, якщо машину не вкрадуть швидше 😄